EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
 
DEČJA ENCIKLOPEDIJA O ŽIVOTINJAMA
Pisac:  Grupa autora

Izdavač:  Vulkan izdavaštvo

ISBN:  9788610008586

Prevodilac:  Bojana Veselinović

Broj stranica:  304

Format:  28cm

Povez:  Tvrdi

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2014

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:36.90  €
Sa popustom: 33.21 €
   

Duboko u džungli, visoko u planinama, u polarnim morima, u vrelim pustinjama – našu planetu naseljavaju milijarde živih stvorenja. Dečja enciklopedija o životinjama predstavlja vam najzanimljivije među njima. Započnite svoje putovanje detaljnim uvodom u životinjski svet. Knjiga nudi pregled klasifikacije životinja, lanaca ishrane, staništa i životnih ciklusa. Svaki odeljak opisuje veću grupu životinja, njihov čudesni život, porodična stabla i osnovne karakteristike. Enciklopedija takođe sadrži spektakularne fotografije i veoma zanimljive grupne stranice, na kojima je upoređeno više od dvadeset predstavnika određene grupe životinja. Slepi miševi i insekti, lavovi i lemuri, žabe i sokoli, kitovi i puževi – upoznajte se sa svima njima kroz ovu izuzetnu enciklopediju o životinjama.

Koje životinje su najveće, najmanje, najbrže, najotpornije, najčudnije... sve će vam to otkriti Dečja enciklopedija o životinjama!

Saznajte šta razne životinje, od mravojeda do zebri, rade, šta jedu, gde žive i kako se razvijaju njihovi mladunci. Videćete kakva su prirodna staništa životinja i otkrićete u kakve se neverovatne avanture upuštaju pojedine vrste. Pridružite se sovama grabljivicama u noćnom lovu, ispratite migracije nekoliko hiljada gnuova i lovite zajedno sa mnoštvom gladnih ajkula čekićara – upoznajte se sa inspirativnim svetom životinja.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar