EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
 
DEČJA ENCIKLOPEDIJA O ÄIVOTINJAMA
Pisac:  Grupa autora

Izdavač:  Vulkan izdavaÜtvo

ISBN:  9788610008586

Prevodilac:  Bojana Veselinović

Broj stranica:  304

Format:  28cm

Povez:  Tvrdi

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2014

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:36.90  €
Sa popustom: 33.21 €
   

Duboko u d×ungli, visoko u planinama, u polarnim morima, u vrelim pustinjama – našu planetu naseljavaju milijarde ×ivih stvorenja. Dečja enciklopedija o ×ivotinjama predstavlja vam najzanimljivije među njima. Započnite svoje putovanje detaljnim uvodom u ×ivotinjski svet. Knjiga nudi pregled klasifikacije ×ivotinja, lanaca ishrane, staništa i ×ivotnih ciklusa. Svaki odeljak opisuje veću grupu ×ivotinja, njihov čudesni ×ivot, porodična stabla i osnovne karakteristike. Enciklopedija takođe sadr×i spektakularne fotografije i veoma zanimljive grupne stranice, na kojima je upoređeno više od dvadeset predstavnika određene grupe ×ivotinja. Slepi miševi i insekti, lavovi i lemuri, ×abe i sokoli, kitovi i pu×evi – upoznajte se sa svima njima kroz ovu izuzetnu enciklopediju o ×ivotinjama.

Koje ×ivotinje su najveće, najmanje, najbr×e, najotpornije, najčudnije... sve će vam to otkriti Dečja enciklopedija o ×ivotinjama!

Saznajte šta razne ×ivotinje, od mravojeda do zebri, rade, šta jedu, gde ×ive i kako se razvijaju njihovi mladunci. Videćete kakva su prirodna staništa ×ivotinja i otkrićete u kakve se neverovatne avanture upuštaju pojedine vrste. Pridru×ite se sovama grabljivicama u noćnom lovu, ispratite migracije nekoliko hiljada gnuova i lovite zajedno sa mnoštvom gladnih ajkula čekićara – upoznajte se sa inspirativnim svetom ×ivotinja.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar