EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
 
TRČANJE ANATOMIJA
Pisac:  Grupa autora

Izdavač:  Data status

ISBN:  9788674780381

Broj stranica:  188

Format:  24cm

Povez:  Meki

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2010

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:9.50  €
Sa popustom: 8.55 €
   

Saznajte šta je potrebno da trkačku snagu, brzinu i izdržljivost podignete na maksimalan nivo!

Knjiga Trčanje: anatomija će vam pokazati kako da poboljšate svoja sportska postignuća time što ćete povećati snagu mišića, optimizirati efikasnost trkačkih pokreta i rizik od povreda svesti na minimum.

Knjiga Trčanje: anatomija predstavlja 50 najdjelotvornijih vježbi treninga snage za trkače, a svaka je jasno objašnjena, korak po korak, uz bogate anatomske ilustracije u boji koje ističu angažovane mišiće. Ali ova knjiga pruža mnogo više od vježbi – vidjećete i rezultate njihovog izvođenja.

Knjiga Trčanje: anatomija uvodi čitaoca u izvođenje vježbi, fundamentalno povezujući svaku vježbu sa trkačkim postignućima. Vidjećete na koji način možete da ojačate mišiće, smanjite rizik od povreda i poboljšate efikasnost cikličnog obrasca izvođenja koraka pri trčanju da biste postigli bolje vrijeme i skladnije trčanje.

Knjiga Trčanje: anatomija će vas pripremiti za svaki izazov na koji naiđete. Tu ćete naći vježbe za sve tipove terena i brzine trčanja, od trčanja po brdovitom terenu do trčanja na atletskoj stazi i od sprinta do maratona. Osim toga, naučićete kako da sprečite povrede i oporavite se od najčešćih sportskih povreda sa kojima se trkači suočavaju, uključujući i bolove u donjem delu leđa, bolove i tegobe u predjelu koljena i rupture mišićnih vlakana i tetiva.

Bez obzira na to da li trčite rekreativno i želite da bržim ili snažnijim trčanjem savladate brdski teren ili ste profesionalni takmičar koji teži da postigne dodatno poboljšanje tehnike i efikasnosti trčanja i ubrza zalet za finiš, knjiga Trčanje: anatomija će vam omogućiti da iz sebe izvučete maksimum.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar