EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
 
DRUGA KNJIGA SERIJAL TUĐINKA DAJANE GABALDON PO SPECIJALNOJ CIJENI

Od utorka, 21. marta možete kupiti drugu knjigu iz serijala knjiga Dajane Gabaldon po specijalnoj cijeni od 4,99€. I dio knjige Vilin konjic u ćilibaru po ovoj specijalnoj cijeni možete kupiti u svim Gradskim knjižarama i na kioscima u zemlji uz ND Vijesti.

Drugi roman serijala TUĐINKA. Kler Rendal i oksofrdski profesor Rodžer Menezi istražuju sudbinu vojnika koji su učestvovali u bitki kod Kalodena 1746. Život jednog  od ovih ratnika iz davnina postaće ključ za razumijevanje sudine Kler Rendal i njene riđokose kćerke.

 
 
Ostale Vijesti
17.03.2017
Od utorka, 21. marta možete kupiti drugu knjigu iz serijala knjiga Dajane Gabaldon po specijalnoj cijeni od 4,99€. I dio knjige Vilin konjic u ćilibaru po ovoj specijalnoj cijeni možete kupiti u svim Gradskim knjižarama i na kioscima u zemlji uz ND Vijesti.
17.03.2017
Haruki Murakami je japanski autor čiji se romani prodaju u milionima primjeraka širom svijeta. Zbog njegovog osobenog stila i prepoznatljivog načina izgradnje likova, onirične radnje, kombinovanja postmodernističkih pripovjednih tehnika i pop-kulturnih strategija, Murakami je već dostigao status literarne senzacije, te je istovremeno i najprepoznatljiviji glas japanske književnosti od Drugog svjetskog rata na ovamo.
10.03.2017
Od utorka, 14. marta možete kupiti drugu knjigu iz serijala knjiga Dajane Gabaldon po specijalnoj cijeni od 4,99€. II dio knjige "Tuđinka" po ovoj specijalnoj cijeni možete kupiti u svim Gradskim knjižarama i na kioscima u zemlji uz ND Vijesti.
09.03.2017
Dugo očekivano finale Safonove sage, koju je otpočeo u "Sjenci vjetra", a koja u ovom djelu dostiže neočekivani intenzitet i dubinu, "Lavirint duhova", u izdanju Nove knjige možete naći u svim Gradskim knjižarama.
03.03.2017
„Knjiga Uvek gladni? vješto istražuje nauku, koja stoji iza naših izbora hrane. A ta informacija, koja je tako dobro postavljena, mijenja cijelu priču. Dijetetski plan dr Ludviga dopušta vam da prilazite svojoj hrani sa strašću, te predstavlja ključ za promjenu sudbine vašeg zdravlja.“ Dr Dejvid Perimuter, bestseler autor Njujork Tajmsa
03.03.2017
Od utorka, 06. marta krećemo sa novom edicijom knjiga Dajane Gabaldon pod nazivom TUĐINKA, a prvu knjigu iz ovog serijala možete kupiti po specijalnoj cijeni od 4,99€, i to na svim kioscima u zemlji uz ND Vijesti.
25.02.2017
Izdavačka kuća Nova knjiga u saradnji sa Ministarstvom kulture i turizma Republike Turske i uz podršku TEDA projekta predstaviće se na četvrtom ovogodišnjem CNR sajmu knjiga koji će se održava u Istanbulu od 24. februara do 5. marta 2017. godine.
24.02.2017
Od utorka, 28. februara po specijalnoj cijeni od 4,99€ uz ND Vijesti možete kupiti šestu knjigu iz edicije knjiga Eriha Marije Remarka pod nazivom "Crni obelsik". Ovu knjigu po specijalnoj cijeni možete kupiti u svim Gradskim knjižarama i na kioscima u zemlji.
17.02.2017
Od utorka, 21. februara po specijalnoj cijeni od 4,99€ uz ND Vijesti možete kupiti petu knjigu iz edicije knjiga Eriha Marije Remarka pod nazivom "Iskra života". Ovu knjigu po specijalnoj cijeni možete kupiti u svim Gradskim knjižarama i na kioscima u zemlji.
10.02.2017
Od utorka, 14. februara po specijalnoj cijeni od 4,99€ uz ND Vijesti možete kupiti četvrtu knjigu iz edicije knjiga Eriha Marije Remarka pod nazivom Ljubi bližnjega svoga. Ovu knjigu po specijalnoj cijeni možete kupiti u svim Gradskim knjižarama i na kioscima u zemlji.