EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
 
DANI KNJIGE I SAJAMSKI POPUSTI U GRADSKIM KNJIŽARAMA

Gradska knjižara i ove godine promoviše kulturu čitanja organizujući Dane knjige sa sajamskim popustima u svim svojim knjižarama. Sajamski popusti u Gradskim knjižarama će trajati od 17. do 31.10. i važe kako za kupovinu u Gradskim knjižarama tako i za online kupovinu na društvenim mrežama i kupovinu putem SMS-a na br 068/880-151.
 
 
 
Gradska knjižara će u periodu održavanja Dana knjige obradovati svoje kupce različitim pogodnostima i specijalnim popustima:
- 20% na sve knjige,
- dodatnih 10% na kupovinu 3 ili više naslova u izdanju Nove knjige,
- 15% popusta na gift program i školski pribor i opremu.
 
Tokom trajanja Dana knjige Gradska knjižara je pripremila i akciju 3 za 9,99. Ovo je spisak naslova sa akcije:

BRIDŽET DŽOUNS NA IVICI RAZUMA  - H.Filding

KOLJAČ – T.Parsons

CRVENA KRALJICA – V.Ejvard

Lovac NA ZMAJEVE – H.Hoseini

DNEVNIK BRIDŽET DŽOUNS – H.Filding

NORTENGERSKA OPATIJA – Dž.Ostin

DRUGA IDEJA SREĆE – M.Levi

PIJESAK VREMENA – S.Šeldon

EVA – V.P.Jang

POBUNJENI – V.Rot

INDIJA PLEJS – S.Jang

NA RUBU ŽIVOTA – T.Ševalije

ISKRA ŽIVOTA – E.M.Remarks

PUT KA VELIČANSTVENOSTI I – R.Šarma

U MRAČNOJ ŠUMI – R.Ver

PUT KA VELIČANSTVENOSTI II – R.Šarma

ZATVORENI KOVČEG – A.Kristi

STAKLENI MAČ – V.Ejvard

TAJNA PISMA KALUĐERA – R.Šarma

 
*Popust ne važi za članske kartice kao ni za artikle koji su već sniženi.

 
 
Ostale Vijesti
11.12.2020
Akcija na svjetski poznati brend olovaka i markera Uni-ball. Kupovinom 2 olovke dobijate gratis olovku roler UMN-207 mikro. Uni-ball je japanski brend koji je poznat po odličnom kvalitetu preko 130 godina i korišćenju recikliranog materijala. Vaš potpis oslikava vaš stil. Akcija traje od 15 do 31.12. u svim Gradskim knjižarama. Više informacija o Uni-ball proizvodima na sajtu www.uniball.com
09.12.2020
Tragikomična ispovijest Hamberta Hamberta, sredovječnog profesora književnosti koji je bio spreman da proputuje SAD uzduž i poprijeko, da bezočno laže, pa čak i da ubije bude li trebalo, kako bi osvojio ljubav neuhvatljive, ponekad nevaspitane i često nemoguće Lolite... koja pritom ima samo dvanaest godina.
16.10.2020
Sajamski popusti u Gradskim knjižarama će trajati od 17. do 31.10. i važe kako za kupovinu u Gradskim knjižarama tako i za online kupovinu i kupovinu putem SMS-a na br 068/880-151.
14.10.2020
Najveći svjetski sajam knjiga u Frankfurtu ove godine održava se potpuno virtuelno i online. Među izdavačkim kućama koje će predstaviti svoja izdanja je i izdavačka kuća Nova knjiga. Ovo je prilika da se predstave naša izdanja i naši autori ali i da se upoznamo sa novim naslovima preko online sastanaka sa literarnim agentima i izdavačkim kućama. 72. po redu Frankfurtski sajam knjiga se održava, kako organizatori nazivaju ‘veliki eksperiment’, od 14.10. do 18.10. a na njemu učestvuje preko 4400 online izdavača iz 110 zemalja.
12.10.2020
Izdavačka kuća Nova knjiga objavila je novi roman Elene Ferante pod nazivom Lažljivi život odraslih. Za pomenuti roman, koji je ujedno i jedan od svjetksih besteselara, Netfilx je otkupio prava za ekranizaciju.
05.10.2020
Izdavačka kuća Nova knjiga objavila je novi roman francuskog bestseler pisca Gijom Musoa. Bestseler bez premca. U tri čina, prepun dramatičnih obrta, novi roman Gijoma Musoa „Život je roman″ veličanstvena je priča o moći knjiga i želje za životom njegovih likova.
13.08.2020
Pored udžbenika i lektira, u prodajnim objektima Gradskih knjižara možete naći izuzetno bogat izbor školskog pribora i opreme: školske torbe, rance, sveske i bilježnice, pernice, flomastere, bojice... Gradske knjižare vam omogućuju promotivne cijene za asortiman školskog pribora i opreme poznatih robnih marki: Belmil, Lizzy card, Koh-i-noor, Carioca, Santoro, Kaos, Paso, BUSQUETS, WHOOSH, M&G, PRIMO,ERICH KRAUSE, BRUNNEN...
11.08.2020
U svim prodajnim objektima Gradskih knjižara od 14. avgusta možete naći udžbenike za osnovnu školu, kao i lektire, rječnike i gramatike. U Gradskim knjižarama možete kompletno opremiti svoje školarce po pristupačnim cijenama i sa brojnim pogodnostima, te spremni dočekati početak nastupajuće školske godine.
30.06.2020
„Tiha kuća“, drugi po redu roman Orhana Pamuka objavila je izdavačka kuća Nova knjiga. Roman opisuje jednonedjeljnu posjetu troje unuka devedesetogodišnjoj baki koja živi u mjestu Dženethisar, nadomak Istanbula.