EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
C++ OPUŠTENO
Pisac:  Brian Overland

Izdavač:  CET

ISBN:  9788679913623

Prevodilac:  Jasna Gonda

Broj stranica:  614

Format:  24cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2012

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:21.50  €
Sa popustom: 19.35 €
   

ko odavno želite da naučite da programirate ili konkretno da naučite široko upotrebljavan programski jezik C++, ova knjiga je idealan način da to započnete.

Pisano je na isti način koji je prvom izdanju obezbedio oduševljene prikaze. Autor najpre iznosi kratke, jednostavne primjere koji se lako unose; zatim, posle nekoliko pročitanih poglavlja već pravite korisne pomoćne programe i igrice i koristite računar za rešavanje zanimljivih slagalica. Taj pristup je dobrodošlo odstupanje od mnogih tekstova o programiranju koji se brzo zaglibe u složene i ponekad besmislene primere. Ovde ćete naći, detaljno objašnjeno i jasno ilustrovano, sve što vam treba da biste brzo naučili da programirate i da se pri tom lepo zabavite!

Da, programiranje može da bude težak zadatak, a C++ je jezik koji često koriste profesionalci. U stvari, mnoge od najsjajnijih igrica, grafika i internet aplikacija urađene su u ovom programskom jeziku, a on se koristi čak i na roverima poslatim na Mars. Ali sam jezik, kao čudovište sa slike na koricama, ne mora da bude tako strašan. Kada se počne od osnovnih elemenata pa se oni prošire kroz jednostavne primjere i praktične vježbe i objasne se razlozi i trikovi na koje se oslanja svako svojstvo jezika, zapanjićete se kojom brzinom možete da napredujete.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: