EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
ČAROBNE STEPENICE DO USPEHA
Pisac:  Napoleon Hil

Izdavač:  Admiral books

ISBN:  9788688617130

Prevodilac:  Danijela Kraljić

Broj stranica:  159

Format:  20cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2011

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:5.30  €
Sa popustom: 4.77 €
   

Ova knjiga Napoleona Hila, klasično djelo koje dugo nije bilo u štampi, ponovo je dostupna sa revizijom i prilagođena potrebama XXI vijeka. Objavljena je prvi put na samom početku Velike ekonomske krize u Americi, sedam godina pre nego što će biti objavljena knjiga Misli i obogati se, tako da su njene šanse da uspije bile propale zajedno sa američkom ekonomijom. Međutim, ideje u ovoj knjizi su se pokazale zaista sjajnim i one su zapravo posadile sjeme iz koga će kasnije isklijati još poznatija knjiga. U ovoj knjizi, Napoleon Hil skuplja na jednom mjestu svu mudrost najvećih umova u istoriji američkog poslovnog svijeta, a to je bio rezultat pet hiljada obavljenih razgovora sa poslovnim divovimaHilovog vremena među kojima su i Endrju Karnegi, Aleksandar GrejamBel, Henri Ford, P. T. Barnum i drugi. Kao duhovni učitelj svih duhovnih učitelja koji se bave uspjehom,Napoleon Hil je postao savjetnik predsednika Amerike Frenklina Delano Ruzvelta.
U knjizi Čarobne stepenice do uspjeha, testirano je i isprobavano sedamnaest Hilovih Zakona uspjeha i zaključak je da zaista čudesno funkcionišu. Jednostavnim i jasnim jezikom, Hilove tehnike otkrivaju ideale i djela koji daju moć svima onima koji ih koriste i omogućavaju im da postanu vođe i uspješni u svom poslu.

Knjiga dokazuje da se prave vođe ne rađaju – oni se oblikuju neverovatno sličnim, jednostavnim i dinamičnim nizom navika.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: