EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
DEVEDESETE
Pisac:  Vanja Bulić

Izdavač:  Laguna

ISBN:  978-86-521-1771-0

Broj stranica:  664

Format:  13x20cm

Povez:  Meki

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2015

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:12.50  €
Sa popustom: 11.25 €
   

Vrijeme kada su djeca odrasla, a odrasli podjetinjili.

Četiri romana u jednoj knjizi!

LEPA SELA LEPO GORE - je povijesti sazdana od slika, bez morbidnih opisa i jezičkih egzibicija, koja najkraćim putem stiže do čitaočevih emocija. Njeni junaci nisu psi rata, veća zanatlije , profesori, penzioneri, studenti, poneka usijana glava, ali svi ljudi od deset prstiju koje je usud rata sveo na samo jedan - onaj na obaraču. Ovo je knjiga o njihovim nastojanjima da podnesu rat kao što se podnosi bolest od koje se malo ko izliječi.

RATNA SREĆA - je roman o Srbiji u vrijeme povratka sa ratišta i prilagođavanja ratnika na život u miru, priča o ratnim profiterima koji su u rat krenuli kao golje a vratili se kao bogataši naučeni da se bave biznisom po ratinim pravilima: nasilno, prevarama, u duhu novog morala i nestanka starih normi ponašanja...

ZADAH BELOG - je slika posrnuća jedne porodice u koju, nošena krilima rata, ulazi droga. Knjiga je inspirisana istinitim događajima, kada je droga mogla da se kupi iza svakog kioska u ulici, a njeni junaci su žestoki momci sa beogradskog asfalta i povratnici sa ratišta.

CRVENA KIBLA - je žestoka priča o nuklearnom lobiju u Srbiji, koji pokušava da svetskim moćnicima za veliki novac ustupi prostor za skladištenje nuklearnog otpada. Prva knjiga u Srbiji o nuklearnoj mafiji sa uporištem u podzemlju, policiji i vrhu vlasti.

 

 

 

 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: