EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
DO USPEHA BEZ IZGOVORA
Izdavač:  Leo commerc

ISBN:  978-86-7950-287-2

Prevodilac:  Ivana Stefanović

Broj stranica:  264

Format:  23cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2014

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:9.20  €
Sa popustom: 8.28 €
   

Odbacite stare, istrošene izgovore...Jednom i zauvjek!

 

Na stranicama ove knjige koja vodi ka preobražaju, Dr Vejn V. Dajer otkriva kako da promijenite obrasce razmišljanja koji su Vas sputavali da dosegnete najviše visine uspjeha, sreće i zdravlja. Iako možda znate šta da mislite, istinsko mienjanje navika u razmišljanju koje Vas prate još od detinjstva može da predstavlja pravi izazov.

 

Rečenice poput ovih: Da sam se promijenio, to bi dovelo do dramatičnih događaja u porodici... Previše sam star ili previše sam mlad... Isuviše sam zauzet i umoran... Ne mogu sebi da priuštim ono što zaista želim... Bilo bi mi veoma teško da uradim nešto drugačije... i Oduvjek sam ovakav... možda zvuče kao istina, ali to su zapravo samo izgovori. Menjanje uvreženih obrazaca razmišljanja svodi se na odbacivanje onih već istrošenih izgovora i iskrenog sagledavanje sopstvenih uvjerenja iz novog ugla.

 

U ovom revolucionarnom djelu, Vejn daje pregled onih pomagala koja svako od nas koristi, svjesno ili nesvjesno, i objašnjava na koji način možemo da ih se otarasimo jednom i zauvjek. Uz pomoć ove knjige naučićete da postavite tačno određena pitanja u vezi sa bilo kojim izgovorom, a zatim i da, korak po korak, usvojite novu paradigmu. Oni stari, uslovljeni obrasci razmišljanja nestaće kada iz sopstvenog iskustva budete shvatili da je potpuno apsurdno pridržavati ih se.

 

 

Na kraju ćete shvatiti da ni jedan izgovor ne zaslužuje da ga branite, čak ni oni koji Vas prate cijelog života – a radost zbog toga što ste ih ostavili iza sebe osjetićete čitavim bićem. Kada se oslobodite potrebe da objasnite svaku svoju manu i neuspjeh, probudićete se i živjeti životom iz svojih snova.

 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: