EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
DVANAESTORICA
Pisac:  Džastin Kronin

Izdavač:  Laguna

ISBN:  9788652113187

Prevodilac:  Goran Skrobonja

Broj stranica:  741

Format:  20cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2013.

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:12.40  €
Sa popustom: 11.16 €
   

U današnje vrijeme, dok traje apokalipsa koju je čovjek sam izazvao, troje neznanaca prolaze kroz haos. Lajla, doktorka i buduća majka, iako potresena nasiljem i promjenama, i dalje se priprema za rođenje svog djeteta iako se čitavo društvo raspada oko nje. Kitridž, poznat svijetu kao „Posljednje Uporište u Denveru“, primoran je da umakne iz svog utvrđenja i sada je na putu, gd,e izmiče zaraženima, naoružan ali sâm, i te kako svjestan toga da rezervoar sa benzinom ne može da potraje vječno. Ejpril je tinejdžerka koja se trudi da svog malog brata bezbijedno sprovede kroz okruženje sazdano od smrti i ruševina. Njih troje će saznati da nisu sasvim napušteni i da se u njihovoj međusobnoj vezi krije nada, čak i u najcrnjoj noći. 

Stotinu godina kasnije u budućnosti, Ejmi i ostali se i dalje bore za spasenje čovječanstva, nesvjesni toga da su se pravila promijenila. Neprijatelj je evoluirao i novi mračni poredak sazdan je na viziji mračne budućnosti koja premašuje puko uništenje ljudske vrste. Ako Dvanaestorica moraju pasti, jedan od onih koji su se udružili da ih poraze moraće da plati najvišu cijenu za to. 

Napisan majstorskom književnom rukom, ovo je triler od kog će vam zastati srce. Roman Dvanaestorica je veličanstvena i neponoljiva priča o žrtvovanju i opstanku.
 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: