EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
GREŠNICA
Izdavač:  Laguna

ISBN:  9788652107629

Broj stranica:  200

Format:  20cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2011

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:5.70  €
Sa popustom: 5.13 €
   

Novi roman autorke bestselera Muškarci su kao čokolada.
„Cijelog života sam u grešnicama pasionirano otkrivao prokažene i neshvaćene svetice, koje okolina nije razumjela. To je vremenom postala moja privatna opsesija koje sam se najčešće plašio,umjesto da sam nesputano uživao u grijehu. Samo se jedna književnica, ekspert za opasne i zabranjene teme, usudila da konačno rehabililituje nepravedno žigosane grešnice i da ih uzdigne na pijedestal na kojem prestaju sve laži i obmane.
Roman Grešnica nije oda raspusnom životu u vrtlogu nekontrolisanih strasti, već osuda licemerja i lažnog morala, koji smo svi mi prihvatili kao obrazac za bezbolno preživljavanje.
Iz tog stava autorka vješto plete fresku našeg vremena, u kojem više ništa nije sveto. Radije se živi u skandaloznom teroru naslovnih strana tabloida. Svako svakoga, po pravilu boljeg i časnijeg od sebe, olako uspijeva da oblati u neslućenim mogućnostima društvenih mreža, medija i modernih fabrika laži... Sve što je ljudsko zaslužuje samo podsmijeh i prezrenje.
Kako se jedino za sramotu odavno ne zna, bukvalno je sve dozvoljeno, pa su i javne grešnice zapravo posljednje preostale svetice koje nam daju nadu da ipak nije sve izgubljeno, bez obzira što će se ubuduće i naši predsjednici birati u raspamećenim televizijskim rialitijima,  ili bar preko blogova i Fejsbuka.“ Brana Šćepanović
 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: