EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
GURMANSKE VEZE
Pisac:  Maja Petrović

Izdavač:  Maja Petrović

ISBN:  9788691965105

Broj stranica:  256

Format:  21 cm

Povez:  Broš

Pismo:  latinica

Godina izdanja:  2016

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:9.50  €
Sa popustom: 8.55 €
   

Između hrane, zdravlja, dobrog izgleda, živahnog tijela i ljubavnog života postoje veze, koje kao da su se izgubile pred prezauzetim urbanim čovjekom. Neizvodljivo je da se svakodnevno zatrpavamo industrijskim prerađevinama, dopuštamo da nam nedostaju vitamini i minerali, izostavljamo kvalitetne proteine i ne bavimo se zanosnim začinima – a da zatim očekujemo zavidan libido i tijelo puno energije za ljubavne pobjede. Ili bilo kakve pobjede.

Zato afrodizijačka hrana nije nešto što se jede samo u trenucima kad želimo da zavedemo. Radi se o nutritivno bogatim namirnicama na kojima bi trebalo svakodnevno da živimo. Ako do sada niste proučili fascinantne gurmanske veze koje spajaju svijet zdrave ishrane s umjetnošću zavođenja hranom – ovo je knjiga koju ste čekali!

Ona je jedinstveni priručnik o zdravoj ishrani i ekskluzivni vodič za one koji započinju romansu ili žele da rasplamsaju stare vatre – čarobna zbirka znanja o nutritivno bogatoj hrani, koja vas vodi kroz legendarni svijet afrodizijaka.

Maja svoje čitaoce motiviše da počnu s boljom ishranom i kroz svako poglavlje upijaćete iskustvo, motivaciju i znanje koje je autorka nesebično podjelila. Uz zavodljive recepte, koji kao da su došli iz pera najboljih šefova kuhinja, pa postali pojednostavljeni toliko da i oni manje iskusni mogu da dobiju ohrabrenje i inspiraciju – uživaćete još više uz svaku stranicu ove pitke i nadasve zanimljive knjige. 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: