EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
IDEALAN MENADŽER
Pisac:  Isak Adižes

Izdavač:  Adizes

ISBN:  9788676680696

Prevodilac:  Marijana Ćurguz, Branislava Vukić

Broj stranica:  207

Format:  21cm

Povez:  Tvrdi

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2008

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:20.00  €
Sa popustom: 18.00 €
   

Dok su unapređenja na početku nečije karijere rezultat savršene profesionalne discipline, unapređenja na ključna menadžerska mjesta zavisi od postojanja i posedovanja međuljudskih vještina. Ova knjiga predstavlja najvišu tačku teoretskih studija, ogromnog iskustva i sjajne intuicije doktora Adižesa. Pomoćiće vam da bolje razumijete, radite i sarađujete s podređenima, kolegama i nadređenima.
- Sas Somek (Sass Somekh) izvršni potpredsednik kompanije Aplajd materials

"Svaki menadžerski tim je jedinstvena blaga mutacija mnogih drugih timova koji su nam poznati. Zahvaljujući četiri osnovne karakteristike: P, A, E i I, dr Adižes uspjeva da nam pruži alate za stvaranje "potpunog DNA" brojnih menadžerskih timova koji postoje. Genijalno djelo zasnovana na desetljećima neposrednog iskustva u kojem dr Adižes oživljava karaktere koji su arhetipovi menadžera koji su svuda oko nas. Ali odlazi i korak dalje tako što nam pokazuje kako da popravimo nezdrave komponente svih datih mutacija."
- dr Moše Benbasat (Moshe Benbassat), predsednik i generalni direktor kompanije Kliksoftver (Clicksoftware)


"Ovim djelom Adižes svima pruža pomoć bez obzira gde se oni nalazili u životnom ciklusu. Njegova mudrost je temelj uspešnog menadžer, oca, supruga i lidera. Ne postoje granice vaših postignuća ako ste u stanju da ojačate i prevaziđete vaše slabosti zahvaljujući timskom radu i poboljšanoj komunikaciji. Adižes vam nudi materijal koji vam može biti od pomoći da to i ostvarite."
- Čarls Pibler (Charles Peebler), kompanija Plam (Plum)

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: