EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
ILUSTRATOR CS6 + CD
Pisac:  Grupa autora

Izdavač:  CET

ISBN:  9788679913593

Broj stranica:  480

Format:  24cm

Povez:  Latinica

Pismo:  roÅ¡

Godina izdanja:  2012

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:21.00  €
Sa popustom: 18.90 €
   

Najbrži, najjednostavniji i najobuhvatniji način da naučite Adobe Illustrator CS6. Zvanični udžbenik za obuku koji su napisali eksperti firme Adobe Systems.

Adobe Illustrator CS6 Učionica u knjizi sadrži 15 lekcija i pokriva osnove programa Adobe Illustrator CS6. Takođe, ova knjiga sadrži brojne savjete i opis tehnika koje će vam pomoći da budete produktivniji. Knjigu možete čitati od početka do kraja ili izabrati samo one lekcije koje vas interesuju.

Dobićete veoma dobru osnovu u radu sa programom Illustrator CS6 koristeći praktične projekte sa uputstvima. Naučićete kako da kreirate crtež za logotipe, ilustracije, postere, da crtate u perspektivi i još mnogo toga. Polazeći od preciznih ilustracija ka slobodnijem slikanju, usvojićete veoma bitne nove vještine kako napredujete kroz lekcije.

Učionica u knjizi predstavlja najprodavaniju seriju priručnika za obuku koja će vam pomoći da na brz i jednostavan način naučite svojstva Adobeovog softvera. Učionica u knjizi nudi ono što nijedna druga knjiga ili kurs ne nude – a to je zvanična Adobeova serija knjiga koja je razvijena i napravljena uz podršku Adobeovih eksperata.

Knjiga sadrži CD-ROM na kome se nalaze datoteke sa lekcijama koje će vam biti potrebne da biste uradili vježbanja u ovoj knjizi, kao i druge sadržaje koji će vam pomoći da naučite više o Adobe Illustratoru CS6 kako biste ga koristili efikasno i lako.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: