EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
ISLAMSKA REPUBLIKA NEMAČKA- BRITANSKI PEČAT
Pisac:  Dejan Lučić

Izdavač:  Laguna

ISBN:  978-86-521-0947-0

Broj stranica:  533

Format:  20cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2012

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:9.40  €
Sa popustom: 8.46 €
   

MI-6 uništava Evropsku uniju ratom sa muslimanima koji samo što nije počeo. Prva žrtva terora bila je Srbija. Strah od jake Njemačke pokreće zločine. Komitet 300 stoji iza albanske mafije. Srpsko lukavstvo– slabost. Otkrijte zašto je Rej Ban u Hagu.

Britanski pečat, drugi tom Islamske republike Nemačke, maestralan je špijunski roman koji vas sa lakoćom uvodi u svijet intriga, prevara i obmana. Dejan Lučić je čovjek koji odlično poznaje svjetsku zakulisanu politiku. On nam otkriva zašto se operacijom Katapult Evropa već decenijama puni muslimanima, zašto se Turska vraća na Balkan. Da li je Homeini britanski agent, kao i Rafsandžani, najveći izvoznik pistaća u SAD? Ko stoji iza rata Irana sa Izraelom, Amerikom i Britanijom? Odgovor je jednostavan! Njemačka, iz ekonomskih interesa, klizi prema savezu sa Rusijom što je nedopustivo sa aspekta vladara iz sijenke. Zbog toga se Njemačkoj i Francuskoj, koja lavira, sprema građanski rat koji navodno treba da ih očisti od muslimanske okupacije, ali i da ih satre. Evropska unija mora da gori... Neonacisti i islamski teroristi su dio istog scenarija koji sprovodi MI-6!

Osnovna tehnika britanskog špijunskog umijeća jeste da su, prije početka sukoba, svi akteri na sceni njihovi agenti od uticaja, što se zove balans sile. Medijskom, finansijskom i oružanom pomoći određuje se pobjednik ne po kriterijumu pravde, već korisnosti za britansku krunu, Rotšilde i Rokfelere. Rat je biznis, a naručioci posla su iz Komiteta 300. Momci iz tajnog društva B’nai B’rit su kontrolori, agenti MI-6 su preduzimači, a teroristi i mafijaši su izvođači radova. Srbija i Njemačka su meta napada. Britanski pečat je više od špijunnskog romana. To je priručnik kojim se patriote u bezbjednosnim strukturama edukuju kako se stvarno vode špijunske operacije u inostranstvu. Zgrabite ovu knjigu i otkrijte tajnu sudbinu Evrope!
 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: