EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
ISLAMSKA REPUBLIKA NEMAČKA III
Pisac:  Dejan Lučić

Izdavač:  Laguna

ISBN:  978-86-521-0948-7

Broj stranica:  544

Format:  20cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2012

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:9.40  €
Sa popustom: 8.46 €
   

Napad na Teheran izaziva uništavanje Izraela i požar u Evropi. Zavjera američkih Hazara, najveća izdaja koju je Mosad otkrio, a mora da ćuti. Tajni savez Jevreja i Srba protiv neonacista koje vode cionisti, preko CIA. Srpska služba mrsi konce. Pakao za katolike i protestante u Evropskoj uniji. Faktor Putin izvlači pravoslavce iz rata.

Mosadova meta, treći tom kultnog romana Islamska republika Njemačka, zaokružuje istraživanje Dejana Lučića o skrivenoj strani vjerskog, ali i magijskog rata islama i hrišćanstva u koji su umiješana sva tajna društva i obaveštajne službe. Ko zna za povjerljivo pismo tvorca moderne masonerije „crvenog nivoa“ Alberta Pajka iz druge polovine 19 vijeka upućeno njegovom bratu, vođi iluminata Đuzepeu Maciniju, on je spasen! U tom pismu ispisana je tajna istorija kojoj smo mi svjedoci. Šta piše- da vidimo!

„Dragi brate Macini, da bismo zavladali svijetom, moramo da proizvedemo tri svjetska rata...Treći mora biti protiv muslimana, a onda ćemo izazvati ekonomsku krizu, pa glad... To su preduslovi za uvođenje svjetske diktature iluminata...“

Mosadova meta nam otkriva da je ova služba prvi put zbunjena izdajom Hazara iz Njujorka koji žele da unište Izrael kako bi u budućnosti napravili državu Hazariju na prostoru gdje je nekada bila. Frapantno je da je jedan srpski pisac, Dejan Lučić, to objavio devet godina prije Mosada i ruske vojne službe GRU, koji su se oglasili tek 2009. godine preko načelnika vojne akademije Tatjane Gracovljeve. Mosadova meta je šok i za CIA jer pisac sa lakoćom otkriva tajne iz kabineta Zbignjeva Bžežinskog i Henrija Kisindžera koji je mentor Vladimira Putina.

Sve tajne Mosada, CIA, ali i ruske tajne službe koja se krije iza zvanične, sada su pred vama. Da li ste u stanju da ih prihvatite? Dejan Lučić je, po svemu sudeći, ovlašćen da vam ih saopšti, na način prihvatljiv za obične čitaoce. Budite među onima koji su progledali!

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: