EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
IZA GRANICE STRAHA
Izdavač:  Mono i Manjana

ISBN:  8684413938

Prevodilac:  Dragana Ćirović

Broj stranica:  255

Format:  19 cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2005.

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:6.20  €
Sa popustom: 5.58 €
   

Don Miguel Ruis, ljekar i hirurg, iniciran je, kao nagual (osoba koja ima sposobnost da vodi druge kroz svijet duhovnosti), u ucitelja namjere. Svoju mudrost Ruis crpi iz vizija o Teotihuakanu, u kome se svi duhovni tragaoci, koji su se zaputili tolteckim putem ka slobodi i radosti, oslobadjaju stega straha i stiču moć.
Strah je izvor svih negativnih sporazuma koje smo u životu sklopili. On nas udaljava od radosti na koju imamo pravo po rodjenju. Kada naučite da posmatrate život i svijet oko sebe bez straha i bez potrebe da sudite, shvatićete da ovaj san koji sanjate - stvarnost - moze biti što god poželite.

Naučite da oslobodite svoju intuiciju koja će vas voditi ka istini. Naučite da je vaša ljubav, a ne ljubav drugih, ono što vas čini srećnim. Ljubav je vaša istina i vaša sloboda. Nemojte nikoga sažaljevati jer to pokazuje nedostatak poštovanja, a na kraju vodi u samosažaljenje. 
Umjesto sažaljenja naučite da saosjećate. Saosjećanje je kada osobi koja je pala pomognete da ustane, a onda joj kažete da i sama može da stoji.

Iz knjige ćete takođe saznati da je znanje posljednja prepreka koju morate da prevaziđete. Kada se promijenite i postanete ono što jeste, znanje vam više nije potrebno. Morate preći rijeku znanja ako hoćete da transcendirate i nikada se ne vratite na staro.
Ova knjiga će vas povesti na putovanje kroz san. Konačno odredište je raj na Zemlji. 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: