EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
KOPLJE SUDBINE
Izdavač:  Laguna

ISBN:  9788652113217

Prevodilac:  Milan Vidojević

Broj stranica:  395

Format:  20 cm

Povez:  Bro�

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2013.

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:8.80  €
Sa popustom: 7.92 €
   

Okultne moći koplja kojim je proboden Hrist.

Da li je nacistička Njemačka bila magijska tvorevina, a njen Firer psihopata opsjednut luciferijanskom energijom koja ga je gonila na to da pokori svijet? Da li je „hiljadugodišnja imperija“ u sjenci kukastog krsta bila samo iluzija jedne nacije i njenog manijakalnog vođe ili je riječ o nečem drugom, dubljem i mračnijem, što mogu spoznati samo upućenici u ezoterijsku istoriju svijeta?

Uz pomoć Johana Valtera Štajna, izbjeglog njemačkog adepta visokog ranga koji je poznavao Hitlera, Trevor Rejvenskroft nam otkriva fascinantno i nedovoljno poznato Hitlerovo crnomagijsko uzdizanje, kao i njegovu neutoljivu �elju da se domogne Koplja sudbine – jedne od najzagonetnijih svjetskih relikvija. Čudesno koplje, kojim je rimski vojnik prekratio Hrisotve muke na raspeću, tokom vjekova postaje talisman moći i upravljanja sudbinom svijeta.

Koliko pripovijest o tome kako je Hitler osvojio mistično koplje, toliko i potraga za smislom postojanja i pokretačkim snagama dobra i zlaKoplje sudbine je jedno od najznačajnijih djela iz oblasti alternativne istorije i dramatično napeta priča koja otkriva tajne mehanizme mračnih društava i pojedinaca, i nasuprot njima, ljude nadahnute Svetim duhom koji koji vode borbu protiv sila destrukcije, mraka i porobljavanja ljudskog roda.

Nezaobilazna knjiga za razumijevanje okultne prirode Trećeg rajha.

Štivo od fundamentalnog značaja za svakog čitaoca otvorenog za spoznaje koje mu zvanična istoriografija nikada neće pru�iti.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: