EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
KRV NAŠA NASUŠNA
Pisac:  Glen Dankan

Izdavač:  Laguna

ISBN:  978-86-521-1486-3

Broj stranica:  471

Format:  20cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2014

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:9.80  €
Sa popustom: 8.82 €
   

„Seksi, zabavno, žestoko inteligentno.“ The Times

„Još jednom Dankanova elegantna i upečatljiva proza blista u opčinjavajućem zaključku trilogije o posljednjem vukodlaku... Dankanov izvanredan pristup jeziku i duboko promišljena teza o čovječanstvu prava je poslastica. Prkosan i dramatičan do kraja, Dankan raskošno dovodi uzbudljivu priču do vrhunca.“ Booklist

Dankan nam je najprije podario čudovišno uzbudljiv roman Poslednji vukodlak kojim je unio novi duh u poznati žanr: priču o Džejku, vukodlaku sa istinski ljudskim srcem, koji razmišlja o tome da okonča legendu o sopstvenoj vrsti. Zatim je napisao Talulin čopor, knjigu o Džejkovoj ljubavnici-vukodlaku, majci upravo rođenih blizanaca, u bekstvu od onih koji bi da je unište... A sada, u romanu Krv naša nasušna, Dankan nam donosi zaprepašćujuće erotsku ljubavnu priču o završnoj borbi za opstanak između vukodlaka i vampira, i posljednji žestoki i briljantno ironični osvrt na to šta znači biti ili ne biti ljudsko biće.

Talula se navikla na nelagodnu ravnotežu. Sa blizancima kraj sebe i uz odanog ljubavnika Vokera, ona živi naizgled normalnim porodičnim životom, ako se izuzmu njihovi mjesečni preobražaji u vukodlake gladne ljudskog mesa. Ali čak i taj teško osvojeni, varljivi mir podrivaju uporne Taluline misli o Remšiju, vampiru starom 20 hiljada godina, koji joj dolazi u snove. Sam Remši, opet, ne može se osloboditi slutnje da poznaje Talulu već mnogo, mnogo, mnogo godina.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: