EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
LEPA UMETNOST USPEHA
Izdavač:  Mono i Manjana

ISBN:  978-86-7804-396-3

Prevodilac:  Dijana Mirković Cvetić

Broj stranica:  252

Format:  21cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2011

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:6.20  €
Sa popustom: 5.58 €
   

 

Lepa umetnost uspeha pokazuje kako su savjeti pop zvijezda poput Madone ili umjetnika Demijena Hersta dragocjeni za podsticanje inovacije, konkurentske prednosti, liderstva i niza drugih važnih pitanja iz oblasti poslovanja.

Uz obilje kontroverznih ideja, fascinantnih činjenica i sjajnih primjera, Ljepa umjetnost uspjeha daje poslovne lekcije koje će vas podstaknuti da što prije počnete da ih primjenjujete. Inovacije su nezaobilazna tema za menadžera 21. vijeka. Sada je trenutak da počnete da učite od onih koji su ih primjenjivali vijekovima, a to su umjetnici. Pitate se kako vaša firma može da održi konkurentsku prednost? U ovoj knjizi se sugeriše da potražite savjet od najuspješnijih umjetnika od kojih ćete naučiti kako da osmislite strategije za uvođenje inovacija i kreativnosti u vaše poslovanje. Ova knjiga je sasvim nov ali i zabavan uvod u ključne strategije za uspješno uvođenje inovacija u poslovanje.

Autori analiziraju uspjeh umjetnika kroz prizmu teorije menadžmenta i postavljaju pitanje šta je to što menadžeri mogu da nauče od umjetnika. Oni pokazuju da su prave lekcije za menadžere sadržane u pričama o uspjehu Jozefa Bojsa, Madone, Pabla Pikasa i drugih, a vidjećete i da mnoge od njih mogu da se primjene baš u vašoj firmi.

 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: