EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
LOVCI NA GLAVE
Pisac:  Ju Nesbe

Izdavač:  Laguna

ISBN:  9788652109173

Prevodilac:  Jelena Loma

Broj stranica:  268

Format:  20cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2012.

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:6.30  €
Sa popustom: 5.67 €
   

Najpopularniji evropski krimi pisac danas!
Roger Braun je lovac na glave. Sebe smatra najboljim ali i najlošije plaćenim agentom za zapošljavanje u cijeloj Norveškoj. Žena mu je lijepa i skupa, baš kao i vila u kojoj živi, pa je prinuđen da krade dragocjena umjetnička djela.

Klas Greve je savršen kandidat za svako direktorsko mjesto. Osim toga, posjeduje i velike seksualne apetite, kao i Rubensovu sliku vrijednu na stotine miliona. Kad bi se Roger Braun dokopao te slike, svi njegovi finansijski problemi bili bi riješeni, a žena Dijana zauvek njegova.

Dijana želi galeriju slika. I dijete. Svi nešto žele. Svako mora nešto, ili nekog, žrtvovati da to dobije. Počeo je lov na glave.

Lovci na glave imaju sve što čini odličan krimi roman: čudna ubistva, iznenađujuće nestanke i iznad svega briljantnu prevaru za sve pare.“ Bogrummet (Danska)

„Ovaj roman prikazuje različite ljude pune mana upletene u priču intrigantnog zapleta, savršene karakterizacije, idealne za prenos na veliko platno sa višeznačnim i iznenađujućim krajem... Pravi triler od početka do kraja.“ Library Journal

„Ako ne znate ko je Nesbe, krajnje je vrijeme da se opametite.“ USA Today

„Poput Lašona, Nesbe sa morbidnim oduševljenjem istražuje najmračnije kriminalne umove smještajući ubice tamo gdje im se najmanje nadate… Njegovi romani izazivaju izluđujuću zavisnost.“ Vanity Fair

„Ovo je jedna od knjiga koje jednostavno morate da pročitate… Nesbeov besramni stil pisanja je toliko uzbudljiv da u poređenju sa njim Džejms Elroj izgleda kao dobrica a Bret Iston Elis kao školarac.“ Helsingin Sanomat  (Finska)

„Izuzetno zabavan, prvoklasni krimi roman u kome Nesbe koristi sve svoje književne trikove kako bi nam dao priču koja je uzbudljivija i nevjerovatnija od svega što je ranije napisao.“ Dagbladet (Norveška)

 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: