EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
MALA KNJIGA O VELIKIM ORGAZMIMA
Pisac:  Marsel Perks

Izdavač:  Plato

ISBN:  8644704256

Prevodilac:  NataÜa Marić

Broj stranica:  118

Format:  21cm

Povez:  Meki

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2008

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:3.90  €
Sa popustom: 3.51 €
   

 

Za ovu knjigu ne postoji određena čitalačka publika. Morate biti ×ena jer je knjiga namijenjena ×enama, ali u njoj ima ponešto za svakoga, od nevine ×ene do iskusne zavodnice. Mo×da ste mladi ili već imate praunuke; neke od vas mo×da moraju da daju sve od sebe ne bi li ispravile svoje tjelesne nedostatke; druge će mo×da imati mentalne blokade koje im ote×avaju ×ivot. Od čega god da krenemo, sve mi imamo svoje pozitivne strane i one „mračne" sa kojima se borimo.

Glavni cilj knjige je da vam pomogne da poboljšate svoj seksualni ×ivot i, mada ne mo×emo da vam garantujemo da ćete do×ivjeti orgazam (oko 10% ×ena ka×e da nikad ne do×ivi orgazam) ovdje mo×ete naći mnogo ideja koje će u najmanju ruku vratiti malo zabave i zanimljivosti u vaš seks. Mo×ete naći i mnogo praktičnih savjeta i trikova za bolju tehniku koji će vam biti od pomoći, ali uz njih idu i djelovi posvećeni poboljšavanju vašeg mentalnog stanja. Dobar seks je zaista mješavina biologije i psihologije.

Nemojte misliti da morate da isprobate sve predloge. Neki od njih vam mo×da ne odgovaraju, a ni mi sami nismo testirali baš svaki. Ono što nam je zajedničko jeste činjenica da sve tra×imo „to". Nadamo se da će vam ova knjiga pomoći da otkrijete vrelu stranu svoje seksualnosti i da će vaše komšije početi da se ×ale zbog vaših vrisaka zadovoljstva!

 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: