EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
MALA KNJIGA O VELIKIM ORGAZMIMA
Pisac:  Marsel Perks

Izdavač:  Plato

ISBN:  8644704256

Prevodilac:  Nataša Marić

Broj stranica:  118

Format:  21cm

Povez:  Meki

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2008

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:3.90  €
Sa popustom: 3.51 €
   

 

Za ovu knjigu ne postoji određena čitalačka publika. Morate biti žena jer je knjiga namijenjena ženama, ali u njoj ima ponešto za svakoga, od nevine žene do iskusne zavodnice. Možda ste mladi ili već imate praunuke; neke od vas možda moraju da daju sve od sebe ne bi li ispravile svoje tjelesne nedostatke; druge će možda imati mentalne blokade koje im otežavaju život. Od čega god da krenemo, sve mi imamo svoje pozitivne strane i one „mračne" sa kojima se borimo.

Glavni cilj knjige je da vam pomogne da poboljšate svoj seksualni život i, mada ne možemo da vam garantujemo da ćete doživjeti orgazam (oko 10% žena kaže da nikad ne doživi orgazam) ovdje možete naći mnogo ideja koje će u najmanju ruku vratiti malo zabave i zanimljivosti u vaš seks. Možete naći i mnogo praktičnih savjeta i trikova za bolju tehniku koji će vam biti od pomoći, ali uz njih idu i djelovi posvećeni poboljšavanju vašeg mentalnog stanja. Dobar seks je zaista mješavina biologije i psihologije.

Nemojte misliti da morate da isprobate sve predloge. Neki od njih vam možda ne odgovaraju, a ni mi sami nismo testirali baš svaki. Ono što nam je zajedničko jeste činjenica da sve tražimo „to". Nadamo se da će vam ova knjiga pomoći da otkrijete vrelu stranu svoje seksualnosti i da će vaše komšije početi da se žale zbog vaših vrisaka zadovoljstva!

 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: