EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
NLP U SVAKOM USPEHU MIROĐIJA
Pisac:  Slavica Squire

Izdavač:  Vulkan izdavaštvo

ISBN:  9788610000948

Broj stranica:  235

Format:  20cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2013

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:6.10  €
Sa popustom: 5.49 €
   

Okrenite novi list na putu vašeg prosperiteta u svim oblastima života!

"NLP - usvakom uspjehu mirođija" je knjiga prvog NLP trenera na našim prostorima – Slavice Squire, koja je ovu vodeću svjetsku metodologiju za promjenu i lični razvoj donijela u Srbiju. Ona vas uvodi u svet vrhunskih rezultata i tehnikama NLP-a osposobljava da kreirate svoj život baš onako kako ste to zamislili. Da li vjerujete u snagu sopstvenih misli? Da li mislite da, ako promijenimo sopstvene misli možemo promijeniti svoj život?

Slavičin stil je oslobođen suvoparnog mudrovanja, životan je, poletan i baziran na dugogodišnjem ličnom iskustvu i predanom izučavanju. Vrlo konkretnim i razumljivim metodama Nauke Ličnog Prosperiteta – korak po korak, vježba po vježba, sa primjerima i savetima, istrajno i dosledno vam pokazuje kako tačno i vi možete da primenite sva ta najnovija naučna saznanja i kreirate sami svoj uspeh. Kada želimo promenu u svom životu, neophodno je da napustimo stare navike, obrazce ponašanja i uvjerenja, i preuzimajući odgovornost za sve što nam se dešava da uzmemo sudbinu u svoje ruke i kreiramo predivan život ispunjen uspjehom i ljubavlju.

Ova knjiga nudi odabrane NLP tehnike kako biste svjesno i postepeno uplovili u nov, čaroban svijet uspjeha i blagostanja. Vodi vas u svijet izobilja u kom ostvarujete uspješnu komunikaciju sa drugim ljudima i omogućava da postanete cjelokupno ispunjena, uspješna, zdrava i pozitivna osoba koja je inspiracija i drugima. Autorku ovih redova karakteriše optimizam, odlučnost i energija kojom pokreće svije(t) oko sebe. Dopustite da i u vama kroz ovu knjigu razvije taj dragoceni osjećaj poleta i beskrajnih mogućnosti.

Naučite da manifestujete svoje snove, jer je sve moguće, ako imate pravu mirođiju.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: