EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
OD UBICA, S LJUBAVLJU
Izdavač:  Laguna

ISBN:  9788652108459

Prevodilac:  Nikola Perišić

Broj stranica:  358

Format:  20cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2011.

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:6.80  €
Sa popustom: 6.12 €
   

Roman koji iz stranice u stranicu postaje zastrašujuće stvaran.

Pariz je prekrasan ljeti...

Detektiv Njujorške policije Džejkob Kenon obilazi najljepše gradove Evrope. Ali njega ne privlače znamenitosti– on svaki muzej, svaku katedralu, i svaki kafe posmatra očima ubica svoje ćerke.

Ubijanje je jednostavno veličanstveno...

Kenonova ćerka Kimi i njen dečko ubijeni su dok su bili na odmoru u Rimu. Od tada su pronađeni ubijeni mladi parovi i u Parizu, Kopenhagenu, Frankfurtu i Stokholmu. Malo toga povezuje ova ubistva, osim razglednica koje stižu u lokalne novine pred svaki novi zločin.

Volio bih da si tu...

Kenon se udružuje sa švedskom reporterkom Desi Lašon koja je upravo dobila razglednicu u Stokholmu, i njih dvoje misle da znaju gdje će se odigrati sljedeće ubistvo.

Sa svojom neumoljivom logikom i neprestanom akcijom, Od ubica, s ljubavlju bi mogle biti dosad najživopisniji i najubjedljiviji Patersonov triler. Oživljavajući sav užas i uzbuđenje vještom konverzacijom likova koja brzo i neometano vodi priču o detektivu Džeku Kenonu, opsjednutom time da privede pravdi ubice svoje ćerke- ova knjiga postaje zastrašujuće stvarna.

„Paterson zna kako da svede scenu na jedan jedini efektan detalj, na element koji definiše neki lik ili vodi zaplet dalje. Upravo to odmah pokreće filmski projektor u mašti čitalaca.“ Majkl Koneli

„Patersonovi romani su savršene mašine za zabavu, Poršei komercijalne fikcije, stručno konstruisani i brzi kao munja.“ Publishers Weekly

„Čovjek koji ne može da promaši.“ Time

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: