EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
OSNOVE RAČUNARA KAO OD ŠALE - WINDOWS 7 IZDANJE
Pisac:  Majk Miler

Izdavač:  Cet

ISBN:  978-86-7991-354-8

Prevodilac:  Slađana Lazić

Broj stranica:  264

Format:  23cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2011

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:7.30  €
Sa popustom: 6.57 €
   

Uz knjigu Osnove računara Kao od šale, Windows 7 izdanje savladaćete osnove koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite hardver i softver svog računara, ali i da ovladate mnogim vještinama koje će vam olakšati svakodnevicu. Potpuno ilustrovani koraci sa jednostavnim uputstvima vode vas kroz svaki zadatak, otkrivajući vještine neophodne da biste postigli sve što želite.

Knjiga Osnove računara kao od šale, Windows 7 izdanje predstavlja priručnik za samostalno učenje. Namenjen je prevashodno početnicima. Ova knjiga daje sažeta, vizualna uputstva za sve uobičajene zadatke koji se odnose na korišćenje personalnog računara. Ako nemate prethodnog iskustva u radu sa personalnim računarom, a želite da na najjednostavniji način ovladate osnovama korišćenja računara, onda je ovo prava knjiga za vas.

Sticanje vještine u radu sa personalnim računarom je za većinu imperativ sadašnjice. Početnicima je neophodno da nauče kako da postave i podesee novi računarski sistem, unaprijede svoj računar novim hardverom i softverom, koriste Microsoft Windows 7 i maksimalno ga prilagode sebi i svojim potrebama, povežu se na internet i koriste sve mogućnosti koje on pruža, mijenjaju digitalne fotografije, režu i kopiraju sopstvene CD-ove, a istovremeno zaštite svoj sistem od virusa, spama i špijunskog softvera.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: