EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
OTIĆI ILI OSTATI
Izdavač:  Beoknjiga

ISBN:   978-86-87335-04-2

Prevodilac:  Sanja Dubaković

Broj stranica:  375

Format:  21cm

Povez:  Meki

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2009

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:5.30  €
Sa popustom: 4.77 €
   

Da li da se pomirite ili da raskinete? Bilo da vaša veza tek postaje ozbiljna, bilo da ona traje već mnogo godina, nijedno drugo pitanje nije razlog za toliki bol i sumnju. Mnoge knjige vas savjetuju kako da popravite svoju vezu. Ovaj revolucionarni bestseler je prva knjiga koja će vam pomoći da odlučite da li treba da pokušate – ili da odete.
Psihoterapeut Mira Kiršenbaum na osnovu višegodišnjeg istraživanja i prakse sa stvarnim parovima, pomaže vam da donesete pravu odluku. Objašnjava kako da realno sagledate svoju jedinstvenu situaciju uz pomoć samoanalize i ovakvih pitanja koja ciljaju u samu suštinu vaših problema:
Koji grijesi se mogu oprostiti, a koji su neoprostivi?
Da li vaš partner toliko žestoko kritikuje vaše stavove da počinjete da sumnjate u samog sebe? Kakav je stvarno vaš seksualni život i koliko je značajan?
Da li među vama ima prave ljubavi i koliko je ona jaka u odnosu na sve što vam se ne sviđa?
Mira Kiršenbaum daje stručne savjete, koji su ključ za donošenje svih vaših odluka, opisuje konkretne korake, koje možete odmah sprovesti u djelo, i pruža odličan način za određivanje lične krajnje granice – sve ono što vam je potrebno da biste bili srećni. Ova nevjerovatno pronicljiva i detaljna knjiga nudi savjete koji će vam pomoći da sagledate istinu o vašoj vezi – i na mudar i saosećajan način pomaže vam da postupite samouvjereno jer znate da, bilo da odlučite da odete ili da ostanete, radite pravu stvar.

 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: