EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
PHOTOSHOP CS6 + DVD
Izdavač:  CET

ISBN:  9788679913586

Broj stranica:  392

Format:  24cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2012

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:17.50  €
Sa popustom: 15.75 €
   

Najbrži, najlakši i najrazumljiviji način da naučite Adobe Photoshop CS6

Ova knjiga u knjizi sadrži 14 lekcija i pokriva osnove programa Adobe Photoshop CS6. Takođe, sadrži i brojne savjete i opis tehnika koje će vam pomoći da budete produktivniji. Knjigu možete čitati od početka do kraja, ili izabrati samo one lekcije koje vas interesuju.

Naučite kako da: pop­ravljate, unapređujete i deformišete digitalne fotografije; kreirate kompozicije slika i pripremite slike za štampanje i veb; sastavite i uređujete video zapise, uključujući efekte prelaza i kretanja; koristite alatke u režimu Content-aware da biste neprimetno zamijenili ili duplirali djelove slike. Takođe, naučićete da kreirate i upravljajte 3D slikama u Photoshopu CS6 Extended.

Učionica u knjizi, najbolja serija priručnika za obuku, pomoći će vam da brzo i lako naučite svojstva Adobeovog softvera. Učionica u knjizi vam pruža ono što nema nijedna druga knjiga ili kurs – zvanična izdanja za obuku kompanije Adobe Systems Incorporated, razvijena uz pomoć eksperata za Adobeov softver.

Knjiga sadrži DVD na kome se nalaze datoteke sa lekcijama koje će vam biti potrebne da biste uradili vježbanja u ovoj knjizi, dva sata video tutorijala na engleskom, kao i druge sadržaje koji će vam pomoći da naučite više o Adobe Photoshopu CS6 kako biste ga koristili efikasno i lako.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: