EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
PLES PO VATRI
Pisac:  Nora Roberts

Izdavač:  Vulkan

ISBN:  9788610005455

Prevodilac:  Vladan Stojanović

Broj stranica:  382

Format:  21cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2013.

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:8.00  €
Sa popustom: 7.20 €
   

Neprikosnovena autorka bestselera uvodi nas u svijet prepun opasnosti i adrenalina, u svijet ljudi koji ne znaju drugačije da žive, ako to nije hod po ivici.

Malo šta se po opasnosti može mjeriti sa skokom u vatru, letom pored zastrašujućih dimnih stubova, ili skakanjem padobranom na rub halapljive vatrene nemani. Za Rouanu Trip, borba protiv razgoropađene majke prirode vrhunac je uzbuđenja. Opasni posao vatrogasca joj je u krvi: njen otac je legendarni borac protiv vatrene stihije. Gaseći požare od punoljetstva, Rouana se u divljim predjelima Montane osjeća kao kod kuće, iako je u njoj još živo sjećanje na partnera kojeg je upravo ovdje izgubila.
Ove godine, Guliver Kari jedan je od najboljih regruta među novajlijama. Ovaj samouvjereni i smjeli elitni vatrogasac odmah je podlegao Rouaninim čarima. Međutim, ona se drži pravila da nikad ne započinje romansu sa kolegama iz jedinice. Ipak, Gal je bio siguran da će se predomisliti. Proklet bio ako ne uspije da postane izuzetak od tog pravila!
Sve će poći naopako zbog mračne osobe koja će se okomiti na Rouanu u nastojanju da nekog okrivi za prošlogodišnju tragediju. Ona zna da ne smije pokvariti odnos s Galom, kao što zna i da najmanja nepažnja u vazduhu ili na tlu može biti fatalna. I njen život mogao bi nestati u plamenu ako ne nađe nekog na koga bi mogla da se osloni kad se svijet oko nje usija.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: