EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
PODVOĐENA
Pisac:  Sofi Hejz

Izdavač:  Laguna

ISBN:  9788652110513

Prevodilac:  Sanja Stijepović

Broj stranica:  269

Format:  20cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2012

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:5.90  €
Sa popustom: 5.31 €
   

Zastrašujuća ispovijest mlade Engleskinje primorane na prostituciju.

Kao da sam bila zarobljena u užasnom, bezumnom, beskrajnom snu, gdje ništa nije imalo smisla, a sve što se dešavalo bilo je neočekivano i neobjašnjivo.

Godinama je bio njen prijatelj. Govorio joj je da je voli. A onda je shvatila da ga uopšte ne poznaje... Kada joj se činilo da se čitav njen život raspada, Engleskinja Sofi je bila zahvalna što za prijatelja ima Albanca Kasa, koji je uvijek bio spreman da je sasluša i preko telefona rado ponudi utjehu i savjet. Očeva hladnoća i odbojnost prema njoj usadili su u Sofi duboko nepovjerenje prema muškarcima. Postepeno, Kas joj je pomogao da vjeruje da postoji bar jedan kome je do nje iskreno stalo. Ali, bila je to njena velika greška.

Kada je Sofi otišla u Italiju da posjeti Kasa bio je nježan i brižan, kao i uvjek. Ali tri dana po njenom dolasku, sve se izmijenilo. Njegove oči bile su hladne dok joj je objašnjavao šta od nje očekuje da uradi „iz ljubavi“. Uskoro se Sofina zbunjenost pretvorila u strah kada je tukao, vikao na nju i prijetio da će ubiti njenu mlađu braću ako ne uradi ono što joj je rečeno- da prodaje svoje tijelo na ulicama da bi otplatila Kasove dugove.

Izložena Kasovom verbalnom, mentalnom i fizičkom zlostavljanju, mislila je da nikada neće pobjeći. A onda, kada je jednog dana primljena u bolnicu zbog bolova u stomaku, i znajući da će je Kas ubiti ako sazna, usudila se da telefonira svojoj majci.

Ko će prvi stići do nje?
 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: