EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
RADNA SVESKA ZA PODSTICANJE INTELEKTUALNOG RAZVOJA - OPAŽANJE 4-5
Pisac:  GRUPA AUTORA

Izdavač:  Vulkan izdavaštvo

Povez:  broš

Pismo:  ćirilica

Godina izdanja:  2019

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:6.40  €
Sa popustom: 5.76 €
   

Подстакните интелектуални развој вашег детета!
Да би дете развило своје потенцијале, неопходна је подршка одраслих. Уколико дете не добије адекватну подршку и подстицај, испољавање способности може изостати.
Едиција Радна свеска за подстицање интелектуалног развоја има за циљ развијање и унапређивање способности логичког закључивања, концентрације и опажања. Она буди заинтересованост, радозналост и креативност код деце.
Проведите време са својим дететом, упознајте га, обратите пажњу на његове могућности, склоности и интересовања, подстичите их, развијајте и уживајте у резултатима!
Утичите на повећање коефицијента интелигенције
помоћу способности посматрања. Дете са високом способношћу опажања добро је у анализирању информација и уме да реши и сложеније проблеме, баш као научник који проналази неправилност кретања планета или Шерлок Холмс, који проналази решења помоћу невероватно развијене способности опажања. Подстакните дете да посматра свет око себе.
Радна свеска за подстицање интелектуалног развоја:
Опажање, за узраст 4–5 година, обухвата питања са којима се дете среће у свакодневном животу, посебно док се игра, а која се односе на уочавање истих предмета, проналажење истог или различитог предмета у односу на дати модел, уочавање онога што не припада неком скупу, проналажење разлика између две слике, увиђање дела и целине, а све са циљем подстицања интелектуалног развоја детета.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: