EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
STANICA JEDANAEST
Izdavač:  Vulkan izdavaštvo

ISBN:  978-86-10-01437-2

Prevodilac:  Ana Anastasijević

Broj stranica:  307

Format:  145x205

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2015.

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:7.10  €
Sa popustom: 6.39 €
   

Jedan holivudski veteran žudi da dokaže da je ozbiljan glumac. Jedna usamljena žena bijeg pronalazi u crtanju stripova o drugim svjetovima. Jedna zapostavljena djevojčica sreću traži u glumi. Jednom dječaku nedostaje otac koji se nalazi na drugom kraju svijeta.

Smrt poznatog glumca Artura Lindera, koji doživljava srčani udar usred predstave dok to sa užasom posmatra mlada glumica Kersten Rejmond, duboko će potresti sve koji su ga poznavali. Iste noći gradom počinje da hara smrtonosni grip koji će pokositi većinu stanovništva i preživjele primorati da se na sve načine bore za goli opstanak.

Petnaest godina kasnije, Kersten je glumica u Putujućoj simfoniji, trupi koja po opustošenom svijetu izvodi predstave s ciljem da se ljepota iz nekadašnjeg svijeta ne zaboravi. Njihove napore pokušaće da osujeti misteriozni prorok koji surovo kažnjava sve koji pokušaju da napušte njegovu zajednicu. Ko je taj okrutni neznanac i zašto zna riječi iz stripa ispisane na Kersteninom srcu?

Dok članovi trupe misteriozno nestaju jedan po jedan, a svi putevi vode ka Muzeju civilizacije, poslednjem bastionu prošlosti koja se neće vratiti, Artur postaje nit koja ih povezuje i koja bi im mogla spasti život...

Domišljato i originalno djelo od kog će vas proći jeza... Emili Sent Džon Mandel napisala je dirljiv roman bez premca. – Njujork tajms

Ambiciozno i inteligentno! – Gardijan

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: