EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
STATISTI
Pisac:  Skot Vesterfeld

Izdavač:  Laguna

ISBN:  9788652107957

Prevodilac:  Ksenija Vlatković

Broj stranica:  392

Format:  20cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2011

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:7.30  €
Sa popustom: 6.57 €
   

Rugobe, ljepotani i specijalci su svrgnuti s vlasti.
Sada je popularnost sve.
Proteklo je nekoliko godina otkako je pobunjenica Tali Jangblad svrgnula s vlasti rugobe, ljepotane i specijalace. Kako su tad nestale i strogo zadane uloge i pravila, svijet je zahvatila prava kulturna renesansa. Tehnoglavci se razmeću novim igračkama, lansirači šire đubre iz glasina i priče o trendovima, a izoperisani likovi se neprekidno podvrgavaju ekstremnim zahvatima u plastičnoj hirurgiji. I sve se to odvija pred milijardama različitih kamera. Svijet se pretvorio u džinovsku pozornicu za "Idola". Najviše glasova ide onima koji podignu najveću prašinu. A popularnost je sve.
Kao da joj nije dovoljno teško što ima 15 godina, Aja Fjuz ima i toliko nizak rang lica- 451.369– da je niko i ništa. Običan statista. Njena jedina prilika da pobjegne iz svijeta najgorih statista jeste da pronađe veliku priču i lansira nešto otkačeno i neočekivano.
Aja upoznaje družinu djevojaka koje se upuštaju u lude poduhvate, ali čine to u najstrožoj tajnosti. Lukave djevojke kriju, međutim, još jednu važnu tajnu– nabasale su na zapaljivo otkriće koje može zauvjek izmijeniti njihov vrli novi svijet. Ako Aja lansira prilog o njima, naći će se u svijetu slave, ugleda... I u stravičnoj opasnosti.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: