EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
U SAZVEŽĐU OVNA
Pisac:  Glen Kuper

Izdavač:  Vulkan izdava�tvo

ISBN:  978-86-10-02261-2

Broj stranica:  304

Format:  145x205

Povez:  bro�

Pismo:  latinica

Godina izdanja:  2018


Cijena:7.60  €
Sa popustom: 6.84 €
   

Zvezde i dalje po nebu jezde, protiče vrijeme, Đavo će doći, i Faust proklet mora da bude.

Rim, 1139. godina. Došao je u Večni grad da bi bio svjedok jedinstvenih događanja na nebeskoj sferi. Dovršivši svoj devetnaestogodišnji ciklus, mjesec je tonuo prema ju�nom čvoru, Đavolovom repu, kako su ga astrolozi nazivali. Kada je zlatni mesec skliznuo u crnilo, na nebu se ukazalo 112 zvezda. Bio je to znak koji je čekao, slavno predskazanje: biće još 112 papa do kraja Crkve i kraja svijeta kakav smo poznavali.

Rim, 2000. godina. Elizabeta Čelestino, briljantna mlada naučnica koja radi na arheološkom nalazištu drevnih rimskih katakombi, gleda u nebo. Le�i lokvi krvi, dok joj mislima prolazi jezivi detalj koji je zapazila kada je napadnuta, detalj koji neće moći da zaboravi, nikada.

Rim, sadašnjost. Astrološki simboli na zidu nisu jedina zagonetka koju kriju katakombe Svetog Kalista. Tu su i desetine skeleta sa neobičnom anomalijom, istom onom koju je imao i čovjek koji je pokušao da je ubije. Riješena da rasvijetli ovu misteriju, Elizabeta dolazi u posjed izuzetno rijetkog primjerka Doktora Fausta Kristofera Marloua, u čijim se stihovima krije ključ za otkrivanje magičnog kruga koji povezuje prošlost, sadašnjost i budućnost. 

Papa je mrtav, a proročanstvo samo što se nije obistinilo...

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: