EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
VLADARI IZ SENKE I
Pisac:  Dejan Lučić

Izdavač:  Laguna

ISBN:  9788652108749

Broj stranica:  424

Format:  21 cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2011.

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:6.80  €
Sa popustom: 6.12 €
   

Dejan Lučić nije samo enigma za čitaoce, već i za mnoge obavještajne službe. Svojom knjigomTajne albanske mafije izazvao je pravu pometnju u albanskoj Sigurimiji, ali i u tajnim policijama Zapada, koje su razotkrivene kao pokrovitelji, a ne kao borci protiv terorizma i krijumčarenja droge.

Pitanja koja se uvijek postavljaju su: ko stoji iza njega, odakle mu podaci? Činjenica je da on kao bivši novinar, a sadašnji poslovni čovjek, zaista poznaje mnogo ljudi i to na visokim položajima. Međutim, njegova biografija govori da on nije dio sistema, jer je uvijek išao „uz vjetar“ pa je tako dobio otkaz u listu Intervju poslije objavljivanja knjige Pavelićev testament koja je razotkrila zločine Titovih saboraca protiv srpskog naroda.

Enigma Dejan Lučić postaje zanimljivija ako se zna podatak da je on tajanstveni čovjek koji je pilota australijskog porijekla Danijela Snedena odveo u Knin i povezao ga sa tamošnjim pokretom otpora. Sneden je danas legendarni Kapetan Dragan... Lučić je to uradio iz sjenke.

Tajanstveni pisac Lučić bio je i u Tuđmanovom Dubrovniku sa bivšim američkim obavještajcem Piterom Maherom, kako bi se snimila TV reportaža o razaranjima grada od četnika.

Međutim, stvar postaje još zanimljivija ako znamo da je Lučić išao u osnovnu školu sa sinom Franje Tuđmana, Miroslavom, koji je na funkciji glavnog nadzornika hrvatske tajne službe... Naravno, to je samo početak jedne priče o...

Vladari iz sjenke je špijunski roman koji je interesantniji od Ladlama, La Karea i Morela, jer se dešava ovdje i sada!

 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: