EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
VLADARI IZ SENKE II
Pisac:  Dejan Lučić

Izdavač:  Laguna

ISBN:  9788652108756

Broj stranica:  456

Format:  20 cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2011.

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:7.70  €
Sa popustom: 6.93 €
   

 

Ko je zapravo Dejan Lučić– čovjek koji zna? On svojim romanima, lucidnim zaključcima, zbunjuje i šefove obavještajnih službi– čak i one koje lično zna! Ko je ovaj džentlmen lavljeg srca, okrutno hladan, pun autoriteta i prijatne nadmenosti koju nemaju današnji muškarci? U isto vrijeme, ispod tog oklopa nazire se čovjek široke slovenske duše, koji voli svoj narod i za koji se bori na sebi svojstven, tajanstven način!


Kad krenemo malo dalje i dublje, čaršija misli da je Lučić ruski čovjek jer na Istoku ima mnogo prijatelja, recenzent je knjige Geopolitika Aleksandra Dugina, kako kažu, Putinovog tajnog savjetnika, kao i prijatelj sa generalom KGB-a u penziji Viktorom Filatovom...

S druge strane, istorijski podatak da je Rajko Lučić, Dejanov djeda, učesnik puča 27. marta 1941, navodi upućene, koji znaju da Englezi rade generacijski, da je i on jedan od bakinih momaka. Detalj da je Lučić primljen u tajanstvenu organizaciju templara, baš na predlog američkog admirala Kerija, kao i da mu je kum Zoran Knežev, blizak sa bezbjednosnim strukturama SAD-a, kao i sa Bijelom kućom– dovodi u pitanje ono prethodno- šta je istina?

Za Kineze ga vezuje poznanstvo sa vojnim atašeom Kineske ambasade, kao i drugarstvo sa odbjeglim načelnikom RDB-a, magistrom Draganom Filipovićem, koji i danas živi na relaciji Peking– manastir Šaolin... U sve ovo dodatnu zabunu unosi i kontakt sa Jozefom Bodanskim, Izraelcem, savjetnikom Američkog kongresa za Bliski istok i terorizam, čovjekom Mosada.

Poslije ovih činjenica, enigma Dejan Lučić nije manja, ali su strah i radoznalost veći...

Za koga radi Dejan Lučić ne znaju ni oni koji ga prisluškuju, ali mogu nazrijeti ili otkriti oni koji pročitaju njegove knjige. Prije svega špijunske romane, Vladare iz sjenke i Kinesku osvetu– koji se čitaju bez daha! Romani koji će vas uzbuditi, natjerati na drugačija razmišljanja i otvoriti nove prozore saznanja.

 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: