EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
WORD 2010 KORAK PO KORAK + CD
Izdavač:  Cet

ISBN:  9788679913517

Prevodilac:  Anđelija Čašić

Broj stranica:  523

Format:  24

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2011

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:19.50  €
Sa popustom: 17.55 €
   

Microsoft Word 2010 jedan je od najkvalitetnijih i najsloženijih programa za obradu teksta današnjice. Pomoću njega je lakše nego ikada efikasno napraviti veliki broj poslovnih i ličnih dokumenata, od najprostijeg pisma do najsloženijeg izveštaja. Word sadrži mnoge funkcionalnosti koje se koriste za stono izdavaštvo koje možete koristiti da biste unaprijedili izgled dokumenata tako da dobro izgledaju i da budu lako čitljivi.

Ova knjiga predstavlja pravu riznicu znanja kako za stare, iskusne korisnike, tako i za apsolutne početnike. Word 2010 je redizajniran kako bi mnoge važne funkcionalnosti bile još pristupačnije. Baš zato će čak i novi korisnici moći da budu produktivni u Wordu posle dobijanja kratkih i jednostavnih uputstava.

Knjiga je napravljena tako da vas vodi korak po korak kroz poslove koje ćete verovatno obavljati pomoću Worda 2010. Ukoliko krenete od početka i uradite sve vežbe, steći ćete dovoljno znanja da možete da napravite i radite sa svim uobičajenim tipovima dokumenata u Wordu. Međutim, svaka tema je samostalno obrađena. Ukoliko ste radili u prethodnim verzijama Worda, ili ukoliko ste uradili sve vježbe i kasnije vam je potrebna pomoć da se podsjetite kako da obavite neku proceduru, ova knjiga će vam pomoći da pronađete odgovarajuću informaciju.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: