EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
ZOVEM SE SEĆANJE
Pisac:  En Brešers

Izdavač:  Laguna

ISBN:  9788652106134

Prevodilac:  Biljana Kukoleča

Broj stranica:  344

Format:  20cm

Povez:  Meki

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2011

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:6.80  €
Sa popustom: 6.12 €
   

Jednom sam ubio svoju ljubav a bezbroj puta sam umro za nju.- Autorka romana "Poslednje leto"

Magična, vrlo osjećajna i dirljiva priča o pravoj ljubavi koja ukazuje na njenu snagu i trajnost koja je nekome suđena.

Danijel ima vječno sjećanje, sposobnost da zapamti svoje prošle živote i da prepozna duše koje je i ranije poznavao.  To je njegov dar i prokletstvo. On provodi vijekove uvijek se iznova zaljubljujući u istu djevojku. Iz života u život, preko različitih kontinenata i pod raznim dinastijama, Sofija i on (mada ona mijenja ime i izgled) uvijek privlače jedno drugo– ali se ona toga ne sjeća. Uvijek kada se u nekom istorijskom trenutku Sofija i on sretnu, neka fatalna okolnost ih brzo i bolno rastavi. Njihova ljubav uvijek prekratko traje.

Počev od Male Azije 552. godine, preko Engleske 1918, pa do Virdžinije 1972. godine, njihove duše prevaljuju razne tegobne puteve da bi se ponovo srele. Ali kad mlada Sofija, koja se u sadašnjem životu zove Lusi, najzad počne da otkriva tajnu njihove zajedničke prošlosti i da shvata suštinu njihove snažne međusobne privlačnosti, izvjesna tajanstvena sila koja ih je oduvijek rastavljala opet se pojavljuje. Oni najzad moraju da shvate šta stoji na putu njihove ljubavi kako bi barem jednom proveli život zajedno.

Autorka je uspjela da razotkrije tajne ljudskih osjećanja. Svako ko je uživao u romanima Nikolasa Sparksa zavoljeće i senzibilitet koji stvara En Brešers.- June

 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: