EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
KLIKA
Pisac:  Lizi Harison

Izdavač:  Čarobna knjiga

ISBN:  8677020477

Prevodilac:  Gordana Fiket-Đurković

Broj stranica:  224

Format:  21 cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2007

Mjesto izdanja:  Novi Sad


Cijena:696.00  din
Sa popustom: 626.40 din
   

Upoznajte Kliku...

 

Mesi Blok: Sa svojom sjajnom braon kosom i izbijeljenim osmijehom, Mesi je neprikosnovena gospodarica Klike, kao i društvene scene osnovne škole Oktavijan okruga, eksluzivne privatne škole za djevojke okruga Vestčester, u državi Njujork. Mesi zna da biste i dušu prodali đavolu samo da budete kao ona.

 

Dilan Marvil: Mesina zamjenica koja svoje vrijeme troši na šlihtanje Mesi i ispijanje dijetalnih šejkova.

 

Ališa Rivera: Podla koliko i lijepa. Ulazi pod kožu odraslima podjednako kao i mladima jer je, prosto, tako zanosna. Planira da jednog dana zauzme Mesino mjesto na prestolu. Možda joj to i pođe za rukom.

 

Kristen Gregori: Ona je pametna, radna i uvrijediće vas do suza prije nego što uspijete da izgovorite: „Moja frizura nije grozna!”

 

Uđite u svijet Kler Lajens, nove djevojke koja je pristigla sa Floride obuvena u patike i obučena u dvije godine stare „gep” tregeruše i koja, očigledno, nije satkana od štofa od kojeg je sačinjena Klika. Na njenu nesreću, Klerina porodica se doseljava u gostinsku kuću na velikom imanju Mesinih roditelja, gdje će i živjeti dok ne budu mogli sebi da priušte dom. Klerina budućnost se čini gorom od odbačene prošlosezonske „prada” torbe. Međutim, uz malo sreće i mnogo planova, Kler će možda i uspjeti da zamiriše na „šanel 19”.

 

Serijal KLIKA autorke Lizi Harison namijenjen je tinejdžerkama, a svoje višemilionske tiraže, titulu Njujork tajmsovog bestselera i ekstremnu medijsku pažnju duguje  svom savremenom stilu i temama zanimljivim mlađoj ženskoj publici. Najnoviji modni trendovi u oblačenju, spletke, društvene igre i pozicije, zloće i dobrice, sve to čini koktel za koji se pokazalo da je neodoljiv među tinejdžerkama. Britko, duhovito i inteligentno napisane knjige, fenomenalno dizajnirane, same po sebi su postale brend, pa spadaju u must have prema preporuci svih teen časopisa u Americi. Klika… jedina stvar koja je teža od ulaska u nju jeste opstanak u njoj.

 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: