EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
NOVI ŠPANSKI BEZ MUKE
Izdavač:  Riznica lepih reči

ISBN:  978-86-7354-148-8

Prevodilac:  Branko Rakić

Broj stranica:  476

Format:  18cm

Povez:  Meki

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2007

Mjesto izdanja:  Novi Sad


Cijena:4800.00  din
Sa popustom: 4320.00 din
   

Više od 400 miliona ljudi na svijetu govori španski, odnosno kastiljanski jezik. Zašto ne biste i vi? Sa ovom metodom ćete uz poseban ritam biti u mogućnosti da naučite da razgovarate na španskom jeziku. Kako da naučite španski sa metodom Novi španski bez muke? Preporučujemo vam da učite na sljedeći način:

-Slušajte CD, a zatim naglas pročitajte svaku rečenicu. Pratite i izgovor ispod teksta. Izgovor je tu samo da bi vam pomogao da počnete sa učenjem!

-Isto postupajte i sa vježbanjima.

-Zatim radite vježbe sa „prazninama“– pismeno ako je to moguće, jer ćete tako moći da se „samokontrolišete“.

-Od 50. lekcije, počinje takozvana „druga faza“, odnosno, osim lekcije koja je na redu tog dana, obnovićete i lekciju koju budemo naznačili, tako da ćete aktivno ponoviti važne strukture i riječi iz lekcija koje ste već prešli. Zahvaljujući ovoj jednostavnoj vježbi koju ćete redovno ponavljati, ući ćete u novi svijet španskih rečenica i konstrukcija. Postepeno ćete ih potpuno usvojiti, a to nećete ni primijetiti.

Dakle, savjetujemo vam da redovno radite. Na vama je da izaberete ritam kojim ćete učiti, ali morate učiti svakodnevno. Takođe vam savjetujemo da ne pretjerujete jer nije važno da lekcije naučite napamet po svaku cijenu, već da napredujete redovno. Stalnim korišćenjem jezika lakše ćete usvajati osobenosti španskog, a postepeno produžavanje lekcija nećete ni opaziti. Bilo bi dobro da učenje manje shvatate kao posao, a više kao opuštanje. Novi španski bez muke se sastoji od knjige sa 109 lekcija na 477 strana i audio materijalom u trajanju od 3h 20 min.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: