EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
KANALI MARKETINGA
Izdavač:  Ekonomski fakultet

ISBN:  978-86-403-1286-8

Broj stranica:  656

Format:  25cm

Povez:  Tvrdi

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2013

Mjesto izdanja:  Subotica


Cijena:38.80  €
Sa popustom: 34.92 €
   

Po svom sadržaju i strukturi knjiga odražava standardnu materiju koja se u inostranoj literaturi pojavljuje pod naslovom Marketing Channels ili Distribution Channels Management. Određene specifičnosti rezultat su teorijskog nasleđa i karijere autora koji su dugo godina prevashodno bili vezani za oblast trgovine. Utoliko je i poseban akcenat u trećem dijelu ove knjige stavljen na institucije u kanalima marketinga: trgovinu i posebne tržišne institucije, što je čini specifičnom u odnosu na pomenute generičke naslove iz ove oblasti.
Ostali djelovi knjige su standardni u odnosu na svjetska iskustva. Knjiga je organizovana u sledeće četiri logične i međuzavisne cjeline: Struktura, Upravljanje, Institucije  i Funkcionisanje (kanala marketinga).

Pored osnovnog teksta na 360 strana (30 poglavlja x 12 strana), svako poglavlje sadrži potrebna pedagoška pomagala. Svako poglavlje počinje ciljevima, tj. objašnjenjem šta će student u tom poglavlju da nauči. Slijedi uvodna ilustracija, kratka vinjeta na jednoj strani u kojoj je dat slučaj iz prakse koji pomaže da se bolje osjeti kontekst u kome se pojavljuju problemi, institucije ili koncepti opisani u tom poglavlju.
Nakon toga je izložen osnovni tekst, posle koga su priloženi rezime poglavlja na jednoj strani, pitanja za proveru znanja, ključni pojmovi, internet adre-se vezane za to poglavlje i korišćena literatura.

Na posebnom CD-u koji se obavezno prilaže uz knjigu dati su brojni primjeri koji su sadržajno vezani za 30 osnovnih poglavlja u knjizi. Pored toga, izdanje na CD sadrži i šire tekstove koji nisu odštampani u knjizi i koji mogu da posluže onima koji imaju potrebe za širim pristupom problemima trgovine i ostalih kanala marketinga.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: