EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
BRDA DAKOTE
Pisac:  Nora Roberts

Izdavač:  Alnari

ISBN:  9788677106423

Prevodilac:  Maja Kostadinović

Broj stranica:  414

Format:  21cm

Povez:  Meki

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2011

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:792.00  din
Sa popustom: 712.80 din
   

Jedanaestogodišnji Kuper Salivan ljeto na ranču kod babe i djede u Južnoj Dakoti nije smatrao dobrim provodom. Međutim, stvari su malo podnošljivije otkako je upoznao djevojčicu iz sujsedstva, Lil Čens, i otkrio da ona ima kavez za vježbanje bejzbol udaraca. Čak ni jahanje konja nije tako strašno kao što se Kup plašio. Narednih godina Kup je svakog ljeta dolazio u posjetu i njihovo prijateljstvo se produbilo od nevinih igara do ukradenih poljubaca. Međutim, jedno zajedničko iskustvo zauvijek će ih progoniti...

Dok se godišnja doba smjenjuju i godine prolaze, Lil istrajava u svom snu da postane biolog i zaštiti porodično imanje, dok se Kup bori protiv očevog insistiranja da pohađa izabrani fakultet i počne da radi u porodičnoj firmi. Dvanaest godina nakon što su posljednji put šetali držeći se za ruke, sudbina ih ponovo dovodi u Blek Hils onda kada su najdražima bili najpotrebniji.

Kup je nedavno napustio užurban život njujorškog detektiva kako bi se brinuo o babi i djedi i ranču koji je počeo da smatra svojim domom. Mada je sjećanje na njegov dodir i dalje progoni, Lil nije dopustila da je bilo šta spreči da otvori utočište za divlje životinje. Međutim, neko je pažljivo prati. Kad sitne objesti i uništavanje imovine eksaliraju do bezdušnog ubistva njenog voljenog kuguara, sjećanje na neriješeno ubistvo koje se desilo u ovim brdima primoraće Kupa da krene u akciju kako bi zaštitio Lil.

Lil i Kup znaju kakve opasnosti vrebaju u divljem krajoliku Blek Hilsa. Međutim, moraju da udruže snage kako bi otkrili ubicu koji ih je odabrao za svoj plen.

 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: