EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
UHVAĆEN
Pisac:  Harlan Koben

Izdavač:  Laguna

ISBN:  9788652107841

Prevodilac:  Milica Cvetković

Broj stranica:  368

Format:  20cm

Povez:  Meki

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2011

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:6.80  €
Sa popustom: 6.12 €
   

Roman nabijen emocijama, pun izazova i uzbuđenja.

Sedamnaestogodišnja Hejli Makvejd je dobra djevojka, ponos porodice iz varoši u Nju Džerziju, kapiten tima lakrosa i budući student, okružena nadama i snovima brižnih roditelja. Njena majka se jednog jutra probudi i shvati kako Hejli prethodne večeri uopšte nije došla kući. Tri mjeseca kasnije Helina porodica je i dalje bez ikakvog traga o djevojci. U zajednicu u kojoj žive uvlači se slutnja na najgore.

Vendi Tajns je novinarka na zadatku da identifikuje i raskrinka seksualne grabljivce postavljajući složene klopke, što se onda emituje na nacionalnoj televiziji. U saradnji s mjesnom policijom, Vendi i njen tim su u svojoj emisiji "Uhvaćen na djelu" javno razotkrili desetine muškaraca prije nego što je naišla na najnoviju metu. Den Merser je socijalni radnik poznat kao prijatelj tinejdžera s poteškoćama. Međutim, njegova priča postaje zamršenija nego što je Vendi mogla i zamisliti.

Ovo je roman koji pruža izazov i uzbuđenje, ispunjen zaprepašćujuće napetim i neviđenim sporednim spletkama koje su postale Kobenov zaštitni znak. Uhvaćen nam donosi priču o nestaloj djevojci, zajednici zabezeknutoj njenim nestankom, grabljivcu koji ju je možda oteo i novinarki koja iznenada shvata da se u ovoj priči ne može pouzdati u rođene instinkte, a ni u motive ljudi oko sebe.

„Njegov roman je psihološki uvrnut, primamljiv i sasvim sigurno će vas tjerati da se osvrćete preko ramena.“ New York Times

 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: