EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
TALULIN ČOPOR
Pisac:  Glen Dankan

Izdavač:  Laguna

ISBN:  9788652109968

Prevodilac:  Goran Skrobonja

Broj stranica:  466

Format:  20 cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2012.

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:8.40  €
Sa popustom: 7.56 €
   

Talula Demetriju, bila si veoma... nevaljala.... djevojčica.

Kad se mijenjam, mijenjam se brzo. Mjesec izvuče iz zemlje to što izvuče, i prožme me ludačkim uskoprcanim nestrpljenjem. Ta čarolija je tamnocrvena, nasilna, sabijena. Pluća mi se šire, prijete da se raspuknu sabijena uz rebra– ali to se nikad ne dogodi. Kičma mi se izduži u tri, četiri, pet grčeva, a kandže izbiju sve odjednom, kao ubrzani film nicanja mladica. Izobličena sam, rastrzana, uzburkana, zagušena– da bih zatim pohitala kroz slijepu obmanu do nevjerovatne moći. Mišićna i skeletna nepodesnost popravljena jednim neprimjetnim potezom. Peta se formira do kraja. Posljednji očnjak se probije. Lopatica kvrcne. Žena je sada vukodlak.
I umire od gladi.

Talula je posljednji živi vukodlak. I trudna je. Progonjena neprijateljima i gonjena nagonom da ubija, bježi u bespuća Aljaske da bi se porodila u tajnosti. Dok bude držala sina u naručju učiniće joj se da je njenim mukama konačno došao kraj… A zapravo, one tek počinju.

Rastrzana osjećajem krivice i ispunjena bijesom, u nastojanju da zaštiti sina, Talula bježi od smrtonosnih sila među kojima je, kako se priča, i najstariji među vampirima. Šanse da preživi su neznatne, osim ako se ne ispostavi da su majčinska ljubav i instinkt da zaštiti dijete najsmrtonosnija snaga od svih.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: