EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
RED MAGLE HEROJ DOBA
Izdavač:  Laguna

ISBN:  9788652105083

Prevodilac:  Ivan Jovanović

Broj stranica:  645

Format:  20cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2010.

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:12.40  €
Sa popustom: 11.16 €
   

„Dramatičan i iznenađujuć vrhunac priče. Izvanredna saga o odanosti, vjeri i odgovornosti.“ Publishers Weekly

Ko je heroj doba?

Da bi srušila Posljednje carstvo i povratila slobodu narodu, Vin je ubila Gospoda Vladara. Ali, posljedica toga je povratak Jaza, smrtonosnog vida sveprisutne magle, kao i sve češće i jače padavine pepela i sve silniji zemljotresi. Izgleda da je čovječanstvo osuđeno na propast.

Izbjegavši sigurnu smrt u završnici Zdenca uspenja samo zahvaljujući tome što je postao maglar, car Elen Ventur se nada da će otkriti tragove koje je ostavio Gospod Vladar i da će mu ti tragovi omogućiti da spase svijet. Vin izjeda griža savjesti zbog toga što je prevarena da iz Zdenca oslobodi tajanstvenu silu znanu kao Propast, koja želi da uništi svijet i koja se čini nezaustavljivom, zahvaljujući svojoj sveprisutnosti i moćima da mijenja stvarnost. Vin čak ne može ni da razgovara sa Elendom, da Propast ne bi saznao za njihove namjere!

Završnica trilogije Red magle je ispunjenje obećanja iz prva dva toma. Veze i nagovještaji ukorijenjeni u prvim poglavljima ove trilogije bivaju protumačeni, a zapanjujuća iznenađenja zadiviće čitaoce. Sve vodi do završnice kojoj po originalnosti i smjelosti nema ravne i nakon koje će čitaoci u čudu trljati oči, kao da su se prenuli iz čudesnog sna.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: