EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
RED MAGLE HEROJ DOBA
Izdavač:  Laguna

ISBN:  9788652105083

Prevodilac:  Ivan Jovanović

Broj stranica:  645

Format:  20cm

Povez:  BroÜ

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2010.

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:1488.00  din
Sa popustom: 1339.20 din
   

„Dramatičan i iznenađujuć vrhunac priče. Izvanredna saga o odanosti, vjeri i odgovornosti.“ Publishers Weekly

Ko je heroj doba?

Da bi srušila Posljednje carstvo i povratila slobodu narodu, Vin je ubila Gospoda Vladara. Ali, posljedica toga je povratak Jaza, smrtonosnog vida sveprisutne magle, kao i sve češće i jače padavine pepela i sve silniji zemljotresi. Izgleda da je čovječanstvo osuđeno na propast.

Izbjegavši sigurnu smrt u završnici Zdenca uspenja samo zahvaljujući tome što je postao maglar, car Elen Ventur se nada da će otkriti tragove koje je ostavio Gospod Vladar i da će mu ti tragovi omogućiti da spase svijet. Vin izjeda gri×a savjesti zbog toga što je prevarena da iz Zdenca oslobodi tajanstvenu silu znanu kao Propast, koja ×eli da uništi svijet i koja se čini nezaustavljivom, zahvaljujući svojoj sveprisutnosti i moćima da mijenja stvarnost. Vin čak ne mo×e ni da razgovara sa Elendom, da Propast ne bi saznao za njihove namjere!

Završnica trilogije Red magle je ispunjenje obećanja iz prva dva toma. Veze i nagovještaji ukorijenjeni u prvim poglavljima ove trilogije bivaju protumačeni, a zapanjujuća iznenađenja zadiviće čitaoce. Sve vodi do završnice kojoj po originalnosti i smjelosti nema ravne i nakon koje će čitaoci u čudu trljati oči, kao da su se prenuli iz čudesnog sna.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: