EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
LIŠENA SNOVA
Izdavač:  Laguna

ISBN:  9788652109990

Prevodilac:  Eli Gilić

Broj stranica:  392

Format:  20cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2012

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:7.30  €
Sa popustom: 6.57 €
   

Kao jedini potomak koji može da siđe u Podzemni svijet, Helen Hamilton dobila je gotovo nemoguć zadatak. Noću tumara po Hadu i pokušava da zaustavi beskrajni ciklus osvete– kletvu koja je bačena na njenu porodicu. A danju se muči da nadvlada iscrpljenost koja joj brzo nagriza razum. Bez Lukasa pored sebe, Helen nije sigurna ima li snage da istraje.

Na ivici je pucanja kad joj u spas pritiče tajanstveni novi potomak. Zabavan i odvažan, Orion je štiti od opasnosti Podzemnog svijeta. Ali vrijeme ističe– nemilosrdni neprijatelj kuje zavjeru protiv njih, a Furije sve glasnije zahtijevaju krv.

Dok se svijet antičke Grčke sudara sa svijetom običnih smrtnika, Helenin ušuškan život na Nantaketu pretvara se u haos. Ipak, najteži zadatak od svih jeste da zaboravi Lukasa Delosa.

Zadivljujuća saga Džozefina Andželini postaje još zamršenija i opčinjavajuća kako se stvara nezaboravni ljubavni trougao i vječni ciklus osvete dobija na snazi. Nestrpljivo očekivan, ovaj nastavak svjetskog bestselera Pod ukletim zvezdama donosi snažnu ljubavnu priču punu akcije koja prevazilazi sva očekivanja.

„Romantika se smjenjuje s brzom akcijom i u materijalnom i u duhovnom svijetu. Lišena snova i biće omiljena među onima koji vole savremene prikaze klasične mitologije.“ VOYA

„Savršen spoj mitologije, svirepe akcije i dirljive romantike. Savršena knjiga.“ Chicklish

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: