EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
ISPUNJENE ŽELJE
Izdavač:  Leo commerc

ISBN:  978-86-7950-327-5

Prevodilac:  Irina Vujičić

Broj stranica:  204

Format:  15x23 cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:9.60  €
Sa popustom: 8.64 €
   
Sve što sada postoji nekada je bilo zamišljeno. Sve što će ikada postojati prvo mora da se zamisli.
 
Ova knjiga posvećena je savlađivanju vještine ostvarivanja svih želja. Najveći dar koji ste dobili jeste dar vaše mašte. Knjiga Ispunjene želje osmišljena je tako da vas povede na put otkrića kako biste mogli da počnete da koristite izvanredne manifestovane moći koje posjedujete u sebi i da stvorite život u kojem sve ono što možete da zamislite postaje trenutna činjenica.
 
Doktor Vejn V. Dajer istražuje, prvi put, regiju vašeg najvišeg bića i pokazuje vam kako možete zaista da promijenite koncept koji imate o sebi samima, da živite tako da ostvarite svoju božanstvenost i ispunite duhovnu istinu da je s Bogom sve moguće.
 
Praktikovanjem određene tehnike za vježbu svog podsvjesnog uma, ne samo što ćete staviti u maštu sve ono što biste voljeli da manifestujete, već dobijate sve podatke neophodne za korekciju svog života, tako da možete da ostvarite svoj najviši poziv i da ostanete povezani sa izvorom svog bića. Sa uzvišene perspektive svog najvišeg bića naučićete kako da uvežbate svoju maštu na nov način.
 
Ova knjiga pomoći će vam da Vidite – s velikim V – da ste božanskog porijekla i da već posjedujete jedno unutrašnje, nevidljivo, više biće koje može da vas usmjerava i koje će vas povesti ka ovladavanju vještinom manifestovanja. Tu vještinu možete steći namjernom, svjesnom kontrolom svoje mašte!
 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: