EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
NOVI NEMAČKI BEZ MUKE + CD
Pisac:  Grupa autora

Izdavač:  Riznica lepih reči

ISBN:  8673541441

Prevodilac:  Goran Živanović

Broj stranica:  422

Format:  18cm

Povez:  Broš

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2005

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:80.00  KM
Sa popustom: 72.00 KM
   

Uz pomoć 100 lekcija ove metode, u mogućnosti ste da se za nekoliko mjeseci izražavate na njemačkom jeziku. Već više od 70 godina ASSIMIL predlaže svoj jedinstven princip intuitivnog usvajanja. U vašim rukama su svi aduti da u najboljim uslovima dovedete vaše učenje sa puno uspjeha do kraja. Bez nepotrebnih sitnica, na osnovu pola sata svakodnevnog izučavanja, naučićete njemački kao što ste naučili da pričate svoj maternji jezik kao djete: svakodnevnim kontaktom sa jezikom, rječnikom i gramatikom koji se postepeno uvode, bez učenja napamet i bez obeshrabrujućih gramatičkih vježbanja. Ovakvo učenje njemačkog jezika će se odvijati u dvije faze:

-Najprije ćete se zadovoljiti da ponavljate i shvatate: to je pasivna faza; 

-Zatim, kada vam to budemo mi naznačili, preći ćete na aktivnu fazu, u kojoj ćete početi da formirate sopstvene rečenice i nastaviti da napredujete.

Da bi ste ovako usvojili njemački jezik, biće vam potrebno oko pet mjeseci. Međutim, već nakon dva mjeseca učenja bićete u stanju da se sami snalazite. Dostići ćete nivo mogućnosti konverzacije živim, govornim i aktuelnim, odnosno svakodnevnim njemačkim jezikom. Snimci svih lekcija i vježbanja, budući da su glasove pozajmili izvorni govornici, predstavljaju dragocjenu pomoć pri vašem učenju. Novi njemački bez muke se sastoji od knjige od 100 lekcija na 432 strane i 4 CD-a u trajanju 2 h 10 min.

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar
 
Iz istog žanra:
Čitaoci koji su čitali ovu knjigu čitali su i: