EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
 
 
 
Lazar Trifunović

DR LAZAR TRIFUNOVIĆ je rođen 1968. godine u Novom Sadu u ljekarskoj porodici. Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Novom Sadu provodi godinu dana u Indiji gdje se prvi put upoznaje sa homeopatijom i drugim vidovima komplementarnih medicina poput ajurvede, joge i sida medicine.

U želji da dalje produbi shvatanje o čovjekovom tijelu, zdravlju i bolesti, poslije boravka u Indiji provodi godinu dana putujući po Africi. Nakon toga odlazi u Veliku Britaniju, u kojoj je, pored Indije i SAD-a, homeopatska praksa najrazvijenija, te upisuje studije Homeopatije na Vestminster univerzitetu u Londonu.

U nastojanju da sklopi "Medicinski Mozaik", tokom studiranja, nastavlja intenzivno da putuje po Aziji, Africi i Južnoj Americi i završava trening za učitelja joge. Po završetku homeopatskog fakulteta odlazi na Tibet gdje završava prvi deo "Medicinskog Mozaika" nakon čega počinje sa radom u Novom Sadu.

Od 2000. – 2007. godine jednom godišnje posjećuje bolnicu za lepru Parao (Varanasi, Indija) radi daljeg usavršavanja.

2010. godine započinje sastavljanje drugog djela "Medicinskog Mozaika" upisivanjem na “Re-vision” koledž za integrativnu psihosintezu u Londonu u želji da dalje produbi znanje o ljudskoj psihi koje je neophodno za postizanje dobrih rezultata u lječenju homeopatijom.

Kao jedini homeopata u Srbiji koji je završio homeopatski fakultet (Vestminster univerzitet, London), zatim, zbog stalne saradnje sa profesorima sa Vestminster univerziteta, kao i činjenice da se smatra jednim od vodećih autoriteta iz homeopatije u Srbiji, član je stručne komisije za tradicionalnu medicinu Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Osim lječenja, proučavanja tradicionalnih metoda lječenja i joge, proučava i kvantnu fiziku, a amaterski se bavi i fotografijom. Marta 2006. godine u Novom Sadu, u SNP-u pravi izložbu fotografija sa svojih putovanja koja je zabilježila neočekivani uspjeh, nakon čega marta 2007. godine u Beogradu u Sava Centru pravi prodajnu izložbu kao humanitarnu akciju. Sva prikupljena sredstva su upućena SOS Dečijem selu "dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici, ustanovi koja je tom prilikom osnovala fond "dr Lazar Trifunović".

Dr Lazar Trifunović kroz razne akcije nastavlja dalje da se bavi humanitarnim radom.