EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
 
 
 
Branko Baletić

Branko Baletić ( 5. jun 1946 Beograd) je reiser i producent.

Neki od najpoznatijih filmova na kojima je radio: Granica (1990) (producent), Stela (1990) (izvršni producent) i najpoznatiji među njima Balkan Express (1983).

Filmografija:

    2007: Balkan ekspres 3 (reiser)

    2005: Imam nešto vano da vam kaem (producent)

    1995: "Otvorena vrata" Čekajući Batu, jedna epizoda (reiser)

    1990: Granica (producent)

    1990: Stela (izvršni producent)

    1989: Najbolji (izvršni producent)

    1989: Hamburg Altona (izvršni producent)

    1988: Klopka (izvršni producent)

    1988: ivot sa stricem (izvršni producent)

    1987: Dogodilo se na današnji dan (producent)

    1987: Uvek spremne ene (reiser)

    1987: Uvek spremne ene (pisac)

    1983: Balkan ekspres (reiser)

    1983: Kamiondije 2 (second unit director)

    1981: Sok od šljiva (reiser)

    1981: Sok od šljiva (pisac)

    1977: Specijalno vaspitanje  

    1969: Dri bure vodu dok majstori odu (reiser)

    1969: Laka lova (reiser)